Ponedjeljak , 23 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Koji sam ja BLAM doživela jutros!!! :(

Koji sam ja BLAM doživela jutros!!! :(

Toliko imam potrebu sa se*om da se budim mokra nocu. Kupila sam dildo 35 cm na oba kraja ima glavic, sakrila sam ga ispod kreveta, u toku noci kad se probudim na*aljena zavucem jedan kraj u macu drugi u gu*u tako uzivam u carima se*sa. Ali jutros kad nisam umrla od blama! Probudila sam se na*aljena pred zoru setila sam se svoje verne igracke, skinula sam gacice uzela svoj veliki dildo i zavukla ga u macu, ukljucila sam ga na trecu brzinu i tako zaspava sa ukljucenim vibratorom. Majka ma danas budi da spremim rucak kad je videla da je vibrator u mene zena se sokirala… Ceo dan ne smem da izadjem iz sobe od stida. Mislim da cu da umrem.  Izvor: Videoteka

Oženio se stariji čovjek i sve bi bilo u redu da nije ženica prava rosa… Prva bračna noć. Ona leži u krevetu i čeka svog mladoženju sva sretna. On izlazi iz kupatila i veslo pokazuje joj otvorenu šaku. Ženica iznenađena veselo ga upita: -Dragi, zar ti možeš 5 puta? A on joj kaže: -Ma neee, draga izaberi prst poslije prvog seksa!!!

Primjeti policajac maleckog kako se vješa na tramvaj. Uhvati ga i počne ispitivati -Jel’ bolan što se vješaš za tramvaj, znaš li ti da je to kažnjivo. Mali sleže ramenima i kaže mu da mu je bilo malo dosadno. -A jel’ mali gdje ti radi otac? -Moj otac radi u Vladi!! Policajac: -Ma vidim ja, da si ti meni pametno dijete… samo sam se šalio, a šta ti otac radi u Vladi? Mališan: -Moj tata je portir Policajac ga zgrabi za ruku pa će ljutito: -Derište jedno malo neečeš se ti meni penjati po tramvajima.

Mujo i Haso voze se avionom,put dug i dosadan. Muji dosadila tišina, gleda u propeler i upita Hasu: – Haso, bolan, znaš li ti čemu služi ovaj propeler na avionu? Haso ga zbunjeno pogleda: –Dašta da znam, Mujo, pa da leti avion! Mujo se nasmije: – Jok jarane, to ti je za preznojavanje pilota Hasi ništa nije jasno: -Kakvo bolan preznojavanje pilota? A Mujo će: -Jarane kad stane bilo koji propeler da vidiš kako se piloti preznojavaju!!!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Meni je ipak ženski fudbal najdraži :D

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo …

Powered by moviekillers.com