Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / KO STE VI ZAPRAVO?? Figura koju prvu uočite ste zapravo VI!!!

KO STE VI ZAPRAVO?? Figura koju prvu uočite ste zapravo VI!!!

Svi vidimo stvari drugačije. Možda vidite pticu, a zapravo je to samo zec okrenut naopačke. Svi imamo drugačiju perspektivu i zbog toga drugačije interpretiramo čak i iste slike. Pogledajte test koji smo pripremili za vas. Vaše je samo da kažete šta vam je prvo zapalo za oko na slici ispod, a mi vam otkrivamo tajnu o vama koje niste ni svjesni.

1.LICE

Vi želite da izgradite svoj karakter. Umjesto da tražite sebe, vi ćete stvoriti sebe od različitih dijelova slagalice. To mogu biti: odjeća, aksesoar, prijatelji itd. Ili, apstraktni pojmovi: vrijednosti, dostignuća, iskustva, talenti itd. Možete pokušati da budete blizu savršenstva, ali može biti kontraproduktivno jer je savršenstvo samo iluzija. Vi pokušavate da sakupite znanja iz različitih oblasti kako biste stvorili idealnu sliku o sebi. Želite da svijet vidi pravu istinu o tome ko ste. Nema ničeg pogrešnog u takvom pristupu, ali budite sigurni da vam glavni cilj nije odobravanje od drugih.

2. MOZAK/DRVO

Kao i drvo, i vi želite da rastete kao osoba – naročito u znanju. Želite da učite nove stvari samo iz radoznalosti. Zbog te radoznalosti, svi ste strastveni obožavatelj nadprirodnih fenomena, teorija zavjere i misterija. Vi razumijete psihologiju i psihološke koncepte kao da su ugrađeni u vaš um. Da ste se rodili prije hiljadu godina, bili biste filozof. Vaš pristup samoaktualizaciji je unutrašnji. Upijate sve što možete iz spoljašnjeg svijeta i onda to analizirate kako kako biste došli bliže istini. Želite da znate odgovor na pitanje ko ste i šta radite u ovom svijetu. Nema ničeg pogrešnog u takvom pristupu, samo budite pažljivi da ne izgubite sebe u procesu. Vi niste odgovor koji tražite, vi ste onaj koji postavlja pitanja.

3. PTICE I PRIRODA

Kao i ptica, vi ne brinete o vašem okruženju i društvu. Vi samo želite da letite i budete slobodni. Ne želite da se skrasite i dugo budete na jednom mestu. Vi ne shvatate stvari ozbiljno. Volite da se zabavljate i prepustite ludilu s vremena na vrijeme. Volite da ste okruženi prirodom i to vas opušta. Cijenite iskustvo više od znanja. Radije radite nego što mislite. Vi pristupate samoaktuelizaciji sa svih strana, i iznutra i spolja i uvijek gledate naprijed. Vaša glavna svrha jeste da upoznate sebe i iskusite svijet. Ne marite o tome kako vas drugi vide i šta je kosmička istina. Osjećate se kao putnik na odmoru koji je tu samo da se zabavlja i istražuje.-Bright Side-

 

Žena dovede ljubavnika kući tokom dana, dok joj je muž na poslu. Njezin 9 godišnji sin dođe doma neočekivano, vidi ih i sakrije se u wc od spavaće sobe da gleda. Muž, također dođe doma neočekivano, a žena sakrije ljubavnika u wc ne znajući da joj je i sin tamo. Sin kaže: ‘Mračno je ovdje.’ Ljubavnik: ‘Da, je.’ Sin: ‘Imam baseball lopticu!’ Ljubavnik: ‘Lijepo.’ Sin: ‘Hoćeš kupit?’ Lj: ‘Ne hvala.’ Sin: ‘Moj tata je vani!’ Lj: ‘Ok, koliko?’ Sin: ‘400kn!’ Par tjedana kasnije ista situacija. Sin: ‘Mračno je ovdje.’ Lj: ‘Da, je.’ Sin: ‘Imam baseball rukavicu!’ Ljubavnik se sjeti prošlog puta i pita: ‘Koliko?’ Sin: ‘600kn!’ Lj: ‘DOBRO!!!’ Nekoliko dana kasnije otac kaže sinu: ‘Uzmi rukavicu, idemo van se dodavat!’ Sin kaže: ‘Ne mogu, prodao sam i lopticu i rukavicu.’ Otac pita: ‘Za koliko?’ Sin: ‘1000kn.’ Otac će na to: ‘Pa to je grozno, prenaplatiti svojim frendovima te stvari. Odvest ću te u crkvu da se ispovijedaš.’ I otac odvede sina u crkvu na ispovijed, uvede ga u ispovjedaonicu i navuče zastor. Sin kaže svečeniku: ‘Mračno je ovdje!’ Svečenik: ‘Nemoj mi prodavat ta sranja opet!’

Suljo i Mujo za ručak imali grah. Najeli se oni grašine i odu na spavanje. Prdi Mujo cijelu noć, usmrdi čitavu sobu. Probudi se Suljo i otvori prozor, ali ništa ne pomaže. Uzme on gumeni šlauf i nabije prvi kraj Muji u guzicu, a drugi kroz prozor. Probudi se Suljo ujutro i vidi Muju cijelog crvenog u licu. Pita Suljo: ‘Mujo što ti je?’ Mujo odgovara: ‘Jutros se ja probudim i vidim iskočilo mi guzno crijevo, imao sam grdne muke dok ga nisam ugurao nazad!

Stao čovjek na semaforu kada se svom brzinom u njega zaleti Haso. Izlazi čovjek van, kreće prema Hasi, otvori mu vrata od auta i kaže: – “J…. ti mater seljačku, vidi što si učinio. Jesi li ti uopće polagao vozački ispit!” Haso mrtav hladan odgovori: – “Jesam pederu i to sigurno više puta nego ti.”

Došao Mujo u kafanu i čitavo veče časti raju: “Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani.” I tako tura za turom. Došao fajrunt – konobar da naplati, al’ Mujo nema ni kune. I šta će, konobar ga izbuba i izbaci na ulicu. Sutra uveče, opet ista scena. “Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani.” Opet kad je došao račun, Mujo nema kinte. Konobar ga izbaci sve s noge na nogu. Sutra uveče došao Mujo i kaže: “Konobar, piće meni, piće cijeloj kafani!” “A šta je sa mnom”, pita konobar. “Nema tebi”, kaze Mujo, “gadan si kad se napiješ.”

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com