Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Kad se plavuša žali plavuši :D :D :D

Kad se plavuša žali plavuši :D :D :D

Momak odlučio da se ženi pa zaprosio svoju djevojku plavušu. Na njegovo iznenađenje ona mu kaže: -Ne mogu se udati za tebe! U našoj porodici mi se ženimo i udajemo između sebe. Kako misliš između sebe? upita je razočarani momak. Pa mama se udala za tatu, deda se oženio babom, stric oženio strinu…. Eto vidiš sad kako… i zato ne mogu se udati za tebe.

Dotrča mala Fata sva sretna iz škole, ugleda oca napolju kako cijepa drva pa mu kaže: -Babo, babo našla sam sebi momka!!! Babo je pogleda i pita: -A, kako ti se zove ‘ćeri momak? -Isto ko i ti babo!!
Znači Sabahudin?! -Ma ne babo, zove se Zoran!!!

Mujo se zaposlio kao prodavač namještaja i dolazi mu prvog dana kupac, gleda stolove i na kraju ga upita: – Ja b’ uz’o pola ovog stola, jel’ more? Mujo ga zbunjeno pogleda i ode šefu, a kupac za njim, pa upita šefa s vrata: – Šefe, bolan, neki mamlaz ‘oće uzet pola stola… Šef ga bijesno pogleda, Mujo se okrene i skonta da je kupac iza njega, pa nastavi: – A ovaj bi gospod’n uz’o drugu polov’cu!

Žalila se Fata prijateljici da ju Mujo više neće je*avati…… – To ti je bar lako rešiti – kaže joj prijateljica.Kad dođeš kući, Mujo će sigurno ležati na kauču, a ti počni vrištati i plakati. Upitati će te šta je, a ti reci, sva u suzama, da je umro predsednik. On će nato reći “je*e mi se”, a ti lepo dodaj “i meni”, i stvar će biti rešena. I bi tako: dođe Fata kući, a Mujo u krevetu. I počne Fata vrištati: – Ajme Mujo, ajme Mujo, ajme Mujo, nesreće li teške ! – A šta je bona ? -upita je Mujo. – Umro predsednik – kaže Fata. A Mujo odgovori: ” Boli me ku*ac…. “-Videoteka-

Sjedi Mujo u bašti kafane, pred njim napola ispijena piva i puna pepeljara. Podbočio se i pogled mu negdje uprazno. Sjeda Haso pored njega, ali kao da nije došao, uhvati ga za rame i kaže mu: -Jarane, koje ti brige imaš? Znaš moj Haso evo upravo razmišljam kako kam uvijek Boga molio da mi da neke super moći… i tek sad sam skontao da mi je Bog ipak podario jednu super moć. -De, bolan Mujo ne budali, koju je to tebi Bog super moć dao??? Jarane, napravio me nevidljivim za zgodne ženske!!!

Mujo i Fata odluče da se razvedu ali prvo moraju da se dogovore za malog Muj’cu ko će da bude staratelj. Na sudu im sudija kaže da svako od njih iznese razlog da njemu treba Muj’ca da pripadne kao staratelju. Fata kaže: -Časni sude, ja sam ta koja je nosila dijete 9 mjeseci u stomaku i morala sam proći kroz bolni proces dok sam ga rađala i smatram da Muj’ci trebam ja biti pravni staratelj. Sudija je bio impresioniran tim odgovorom i tako da je došao red na Muju da da svoj razlog. Mujo kaže: -U redu, uzmem ti ja novčić i ubacim ga u mašinu za piće, i kad piće izađe, čije je, moje ili mašinino??


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com