Subota , 25 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / Još jedna nam stiže Barbika, do sada je potrošila 30.000 funti ali nema najeru stati…

Još jedna nam stiže Barbika, do sada je potrošila 30.000 funti ali nema najeru stati…

Još jedna hodajuća Barbika? Bizarna fascinacija izgledom lutke ne prestaje, pa je tako i Paris Herms iz Berlina poželjela da bude lutka, pa šta košta da košta!

Ova 27-godišnjakinja iz Berlina, Paris Herms, u djetinjstvu je obožavala da se igra s Barbikama, a danas je tu ljubav pretočila u svoj izgled. Ni prva ni posljednja, moramo reći, ali uvijek smo znatiželjni da vidimo kako je to uspjelo nekoj novoj djevojci. I zaista smo zgroženi se količinom novca koji je potrošila da ostvari svoj san.

Paris kaže da je obožavala lijep i nježan izgled Barbika da se odlučila na plastične operacije ne bi li ličila na njih. Kako to obično biva – Paris nema puno sličnosti s poznatom lutkom. Za početak ne vidimo tu krhkost… A ni tetovaže se ne uklapaju.

Do sada je potrošila 30.000 funti kako bi izgledala kao lutka, a u međuvremenu je uradila i na hiljade tretmana ne bi li ličila na Barbi. Paris je sa 17 godina uvećala usne, a sa 18 grudi. Estetski zahvati ređali jedan za drugim s obzirom na to da nije bila zadovoljna veličinom.

Paris vježba dvaput nedeljno i redovno sređuje nokte. Želja joj je da odstrani dva rebra da bi suzila struk, da ima najveće grudi u Njemačkoj i da uveća zadnjicu kako bi upotpunila svoj izgled.

Sa 20 godina je korigovala nos na mjestu gdje ga je svojevremeno lomila, a dvije godine potom imala je još jedno uvećanje grudi. Ni kilogram implanta po dojci njoj nije bilo dovoljno, pa sada planira još jednu operaciju. Ima namjeru da po dva kilograma silikona ubaci u svaku dojku!

Za operacije joj je novac davala baka koja ju je odmalena odgajala. Doduše, baka se ne slaže s njenim izborom, ali je svakako podržava. Bez obzira na to što ljudi misle, Paris smatra da je najbolje raditi ono što te čini srećnim, jer imamo samo jedan život – a ona je veoma srećna sa svojim. Ako je njoj lijepo, nama je još ljepše! IZVOR: Alo.rs


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Komšija Mika ima rješenje za sve :D

Vraća se pijanac sa dočeka sav ispovračan kući i sreće komšiju Miku: “Zdravo komšija, kako …

Powered by moviekillers.com