Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Jako dobra komunikacija sa sinom :D :D

Jako dobra komunikacija sa sinom :D :D

Dolazi mali cigo iz škole, ugleda oca cigu i pita ga: -Matori, danas nam učiteljica govorila o negativnim brojevima, ja ništa nisam skonto. Tata cigo će njemu ljutito: -Kako bre nisi skonto mater ti cigansku bar je to lako!! -Nisam skonto i zato tebe pitam sada? -Pa bar je to lako, vidi sine vako: -U autobusu je bilo 30 ljudi a na stanici izašla 32 čovjeka. I šta sad? mali će -Znači trebalo bi ući još 2 čovjeka da bi bus bio prazan. Jesi li sad skonto??

Spustio se NLO u blizini jednog sela u centralnoj Bosni. Ispred kuće sjede dva jarana. Prilazi im vanzemaljac:-Zdravo. Ja sam Pluton sa Saturna.-De, Haso, sipaj jednu Plutonu. Ispiše oni. Jarani nastavljaju svoju priču. Opet će vanzemaljac: -Ja sam Pluton sa Saturna .Sad će Haso: -De, sad ti Mujo sipaj još jednu Plutonu. Opet oni ispiše, opet nastave priču, … -Ljudi! Ja sam vanzemaljac! Mujo će Hasi:-Haso, … nemoj više da sipaš Saturnu sa Plutona, vidiš da ga je ufatilo!!!.

Sjede dvije plavušice i naravno tračaju o svemu i svačemu. Jedna od njih lista polako neki časopis kad će ovoj drugoj: -Ev’ vidi šta piše. Druga će nezaineteresovano: -Štaaa? -Piše da je za žene trudnoća u 40-tim godinama bila uvijek rizična. -Aa. ja novosti, pa naravno kad je u 40-tim bio II svjetski rat.

Na raskrnici stoje Mujo i Haso i Haso, na jednoj strani Mujo a na drugoj Haso. Nailazi policajac i Mujo mu se učini sumnjiv pa ga pita: -Šta radiš ti na raskrsnici? -Ma vala ništa, čekam da se s nekim kladim! -Pa eto hajde sa mnom se opkladi ako imaš ušto. -Pa eto ako hoćeš kaže mu Mujo, hoćeš se opkladiti sa mnom u 100 km da imam tri jajeta. Konta policajac pa u sebi pomisli: -Ja budale, nema tog ko ima tri jajeta i pristane. Opipa Muju i naravno Mujo ima dva jajeta ko i drugi. Dobije opkladu, Mujo mu da 100 km i kaže mu ponovo Mujo: -A, hoćeš se sada opkladiti u 300km, da imam jedno jaje? Gleda ga policajac, ništa mu nije jasno maloprije pipo i vidio da Mujo ima dva i naravno odmah pristane. Ponovo opipa i opet isto Mujo ima dva jajeta. Isplati ga Mujo, a policajcu ništa nije jasno pa ga pita: -Jel’ bolan što se kladiš kad gubiš, evo 400km ja zaradi? A njemu će Mujo: -Jel’ vidiš onog čovjeka preko puta nas što stoji? -Vidim kaže policajac! -E, sa njim sam se opkladio u 2000km da ćeš me dva puta uhvatiti za jaja!!!

Mali Perica sjedi i plače. Nailazi Momo kućni prijatelj inače ljekar i pita ga: -Šta je Perice, zašto plaćeš? Perica mu nevoljno kaže kako ima veliki problem i zato plaće. Sjedne Momo pored njega i kaže Perici da mu objasni u čemu je problem. Pa, znate, ja kad spavam ja pričam… Momo se nasmija i kaže Perici: -Perice, pa svi mi ponekad kad spavamp pričamo, zašto to tebi je veliki problem? -Da, ali meni se onda cijeli razred smije!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com