Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Ja jednostavno nemam komentar na ovo!!! :(

Ja jednostavno nemam komentar na ovo!!! :(

Kako su ove vrućine, imala sam haljinu i mužu sam dok je bio na poslu poslala provokativnu sliku uz opis “Ovde je baš vruće, kako je tu?”, u nameri da se nastavi konverzacija u tom tonu. A on mi odgovori sa: “Ovde je ok, hladimo se klimom”. Pa što reći.-Videoteka-

Dva jarana sjede, ubijaju dosadu sa bezveznim pričama kad će jedan: -Slušaj, čitam neki dan Korejanci su toliko razvili svoje radare. Drugi će: – Ma kakve radare? Jarane, oni mogu da prisluškuju pola svijeta!!, a tek Kinezi, e oni su čak napravili neki satelit i čitav svijet mogu da vide ko na dlanu… -Ihhh, da ti vidiš u mom selu ima ti jedna lampa i jarane kad ona crkne, fata ko koga stigne!!!

Mersiha i Fata pijuckaju svoju svakodnevnu kaficu i naravno tračaju Ili ogovaraju. Ovaj put su im muževi na tapetu. Mersiha će: -Draga moja, ne znam šta da radim tako me je Haso počeo nervirati sa grickanjem noktiju. A Fata će Mersihi: -Ihh, ja sam to jednostavno riješila!! -Kako bona draga Fato? -Jednostavno, sakrila sam Muji zube!.

Dolazi Mersiha kod pshihologa i kaže mu: -Doktore, imam ozbiljan problem s mojim Hasom i došla sam se posavjetovati. Psiholog: u čemu je problem s vašim mužem? -Znate kad god smo u krevetu i kad je moj Haso ba vrhuncu, on ti tako glasno mumlja i vrišti i to mi stvarno mnogo smeta. Psiholog: -Znate gospođo, ja mislim da bi to trebali smatrati komplimentom a ne smetnjom. A Mersiha će: -Ali doktore on me uvijek probudi.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Muž vam hrče?? ma jednostavno se pokupite i odete u drugu sobu!!

Titina država. Goli otok trojica zatvorenika dok tucaju kamen polako se upoznavaju. Jedan od zatvorenika …

Powered by moviekillers.com