Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Izvini, što te pitam, a jel’ mlada nevina? :D

Izvini, što te pitam, a jel’ mlada nevina? :D


Fata malo ko slobodna ženska u selu. I često su joj govorili da joj je velika. Odluči Fata da do pravo provjeri. Kupi veliko ogledalo i stavi ga na pod skine se i opkorači ogledalo. Taman da pogleda kad ulazi Mujo u sobu i pita Fatu: -Šta to radiš bona Fato? Fata se brzo snađe i kaže: -Ma plešem Lambadu. A Mujo će: -Neka, neka, pleši, samo pazi da ne padneš u jamu.

Sjedi Mujo i Momo u bašti kafane i pijuckaju pice. Momo ispije gutljaj pa će Muji: -Šta ti misliš Mujo šta je najgenijalnija stvar na svijetu? Mujo spremno odmah mu kaže: -Termos boca!!
-Kako bolan termos boca, odakle ti sad to?? -Pa vako jarane, odem na more naspem hladno pivo, kupam se i opet nakon 15 minuta ono hladno. Odem na planinu naspem čaj ili kafu vruću, skijam se i poslije 15 minuta ona opet vruća -Pa, šta je tu čudno upita Momo? Kako bolan šta je čudno… pa kako ona zna kad treba biti hladno, a kad vruće???

Tuče Cigo Ciganku štapom po glavi, a ova plače ko da je kolje. Dođe komšija pa će cigi: -Nemoj Miko brate po glavi, po glavi se pozna, nego udri dole, gdje se ne pozna. A on će: -E dole neću, dole se slažemo, samo se u glavi ne slažemo.

U Bosni, Međureligijsko vijeće se sastalo i odluče da zasade drvo mira. Hrvat predloži kajsiju, ali protivi se i Srbin i Musliman jer ima ono KAJsija. Srbin predloži da posade breskvu ali ista stvar protivi se i Hrvat i Muslinam jer ima BREskva. Kaže njima Musliman: Hajde da posadimo vinovu lozu, nema ni kaj ni bre. Slože se oni i posade vinovu lozu. Prošlo desetak dana kad će Srbin Hrvatu: -Lijepo nas onaj Musliman zeznu!!! -Što pita Hrvat pa posadili smo vinovu lozu, a vino Muslimani ne piju. -Jest, ali vinova loza je zelena i još se obrezuje.

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Muž vam hrče?? ma jednostavno se pokupite i odete u drugu sobu!!

Titina država. Goli otok trojica zatvorenika dok tucaju kamen polako se upoznavaju. Jedan od zatvorenika …

Powered by moviekillers.com