Petak , 24 Maj 2019
Početna / Kućna medicina / Zdrav i dug život / Izlečite papilome (viseće bradavice) na prirodan način

Izlečite papilome (viseće bradavice) na prirodan način

Papiloma virus ( viseće bradavice) – veoma je rasprostranjena infekcija. Postoji oko stotine vrsta papiloma virusa, ali ne predstavljaju svi opasnost po zdravlje čoveka, a…
 
Lečenje papiloma sa rusom (rusopasom)
U lečenju papiloma virusa najbolji lek je rusa (rusopas). Najbolja metoda je – mazanje bradavica sa rusom 3-4 puta u intervalima od 2-3 minuta. Proceduru sprovoditi 2-3 puta dnevno. Ovakva intenzivna terapija daće maksimalan rezultat.
Sok od krompira za lečenje bradavica
U borbi sa ovom infekcijom pomoći ce sok od krompira. Ovaj narodni lek za lečenje bradavica inhibira aktivnost različitih infekcija i leči ih. Bolje koristiti sok od crvenog krompira.

http://kucnilekar.com/wp-content/themes/wp-davinci209/images/bullet.png) 0px 1px no-repeat;”>Krompir dobro operite i sitno izrendajte.


http://kucnilekar.com/wp-content/themes/wp-davinci209/images/bullet.png) 0px 1px no-repeat;”>Sok iscedite kroz nekoliko slojeva gaze.


http://kucnilekar.com/wp-content/themes/wp-davinci209/images/bullet.png) 0px 1px no-repeat;”>Uzimajte 2 puta dnevno po 100 ml pola sata pre jela. Kurs lečenje – 2 meseca.

Kontraindikacije: smanjena želudacna kiselost i teška forma šećernog dijabetesa.
Lekoviti sok krompira takođe je odličan u lečenju karcinoma, čira zeludca, edema, obolenja jetre.
Ricinusovo ulje u lečenju papiloma virusa
Ricinusovo ulje je veoma korisno u borbi sa papilomima i bradavicama, jer u sebi sadrži kiselinu iritirajuću za bradavice i postiže potpuno njeno isušivanje. Bradavicu i kožu oko nje mazati ujutru i uveče sa ricinusovim uljem. Efekat nastaje posle 3-4 nedelje korišćenja ricinusovog ulja.
Isušite bradavicu sa amonijakom
Običan štapić za uši umočite u amonijak i pritisnite sa njim papilom na 5-6 sekundi. Obratite pažnju da amonijak ne dospe u dodir sa kožom okolo papiloma.
Izvor: kucnilekar.com
Source: zdravlje

Komentari

Komentari

Pogledaj

Ljubavni horoskop za Bika – kakav je prema partnericama?

Ljubavni horoskop pročitajte prije nego se zaljubite u Bika, a pogotovo ako ga oženite! Ljubavni …

Powered by moviekillers.com