Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Izgleda mama još nije naučila kucati :D :D

Izgleda mama još nije naučila kucati :D :D

Mujo poslije četiri godine zatvora dolazi kući. Ulazi u kuću kad vidi u sobi kolijevka sa bebom. Onako iznenađen i začuđen upita Fatu: -Fato bona, šta je ovo?? Fata mu odbrusi: -Dijete bolan, zar si ćorav!! Muji ništa nije jasno, počeše se po glavi pa je upita: -Pa čija je beba, nesrećo jedna? -Ihh, pa moja, a da nisi takav mogla je biti i tvoja!!!

 

Muji došlo vrijeme da ide u vojsku. Sjedi njegov otac s njim i savjetuje ga kako treba da se ponaša pa mu kaže:
-Sine Mujo, budi dobar vojnik i zapamti kad vidiš oficira stani mirno i obavezno ga pozdravi. Otišao Muju i nakon dva tri dana sretne starijeg uniformisanog čovjeka pa ga zaustavi i upita: -Jel’, jesi ti oficir? Oficir ga smrknuto pogleda iznenađen ponašanjem vojnika pa mu kaže: -Jesam, kaži!? -Ma samo da ti prenesem selam od mog babe!!!

 

Dolazi plavuša u apoteku i kaže apotekarki: -Imate li test za trudnoću? Apotekarka je odmjeri od glave do pete i kaže joj: -Imamo. A plavuša će: -A jel’ Bogati jesu li pitanja teška…    Ulazi lopov u kuću, stavi plavuši pištolj na glavu i kaže: -Pare ili život? A plavuša će: -Pa život već imam, ali pare bi mi dobro došle.

 

Policija napravila raciju u čaršiji i u jednoj tamnoj uličici uhvate Muju zajedno sa dilerom droge Privede ih policija u stanicu na ispitivanje. Muji nije ništa jasno. -Mujo sjedi i šuti, ništa ne priznaje jer kod njega nisu našli drogu.
Iznervirani policajac se unese Muji u facu i upita ga po stoti put:-Mujo, bolan, jel’ ti taj diler prodavao drogu?
Mujo odmahne glavom: – Jok … Policajac pokuša drugačije: – Dobro, jel’ ti davala njegova žena? Mujo se uzvrti i isprsi pa kaže policajcu: – Jel’ ti to još uvijek o drogi govoriš?

 

Došao Mujo u bolnicu i razgovara sa medicinskom sestrom. Prije nego što joj pokaza svoj problem kaže joj: –Medicinske sestre se ne smiju smijati pacijentima. –Naravno da se neću smijati, ja sam profesionalna medicinska sestra i u više od dvadeset godina se nikad nisam smijala pacijentu. –U redu onda, kaže Mujo i skine hlače, otkrivajući najmanju stvarčicu koju je sestra ikada vidjela. Dužinom i širinom, nije mu veći ni od male AAA baterije.
Sestra nije mogla izdržati pa se malo po malo počela podsmijavati, a onda gotovo i pala na pod od smijeha. Nakon nekoliko minuta sestra došla sebi i izvine se Muji. –Izvinite, tako me je žao, ne znam šta je došlo preko mene. Obećavam da se to neće ponoviti. Sada mi recite, šta je problem? –Nateko mi je.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com