Subota , 18 August 2018
Početna / Zabava / Slike / Izgleda da je policija prepisala od seljaka :D :D :D

Izgleda da je policija prepisala od seljaka :D :D :D

 

Grupa patuljaka dolazi u posjetu kod pape. Jedan od njih (Slavko) ulazi kod pape da mu postavi par pitanja. Papa ga prima: – U redu, mališa, slušam te. – Eh, htio sam pitati imate li vi baš niskih opatica? – Ne, sve su visoke bar 1,50m. – Sigurno nemate baš ni jednu nisku? – Ne, siguran sam. – Nigdje na svijetu? – Slušaj, mi vodimo točnu evidenciju o službenicima i kažem ti da nema ni jedne niže od 1,50m. – Dobro oče, kaže patuljak tužno i izađe van. Ostali ga nestrpljivo pitaju: – I što je rekao, što je rekao? – Ma ništa. – Hajde Slavko, reci reci? – Rekao je da nemaju, eto! Kad su to čuli, ostali ga počnu zajebavati: – Slavko je jebao pingvina! Slavko je je*ao pingvina.

Napravili Rusi prvu mašinu za veš i razmišljaju kako će napraviti reklamu.Sete se oni i snime reklamu kako ruskinje peru veš na reci i u tom trenutku prolaze konjanici, silaze s konja i s leđa počinju da ih je*u Ruskinje se počnu derati : – Je*u nas ! Je*u nas ! U tom trenutku prekida se reklama i spiker kaže: – Je*aće vas i dalje ako ne kupite naše veš mašine !!!

U autobusu se vozi žena, i priča mobilnim telefonom sa drugaricom:– … i zamisli draga moja, tako ti ja ulazim u našu spavaću sobu, a on se tamo, na našem krevetu, zabavlja  sa komšinicom. I ja na prstima, polako ušla u kuhinju, uzela… -Hej, draga, moja stanica, izlazim sada, žurim, u šest uveče vraćam se s posla, pa ću ti ispričati šta je bilo dalje… Šest sati uveče. Ista žena ulazi u autobus. U autobusu sede sva ista lice, od jutros. Svi pogledi su upereni u nju. Odjednom, uskače zadihani muškarac u autobus, jedva dišući.. – Nisam zakasnio? Gleda u ženu i kaže: – Pa, šta buljiš u mene? Zovi drugaricu!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Nezgodna ova nova tehnologija :D :D

Doveo Crnogorac ženu da se porodi. U toku porođaja Crnogorac padne u nesvijest, drugi put, …

Powered by moviekillers.com