Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Izgleda da je mama zoboravila kako to izgleda :D :D

Izgleda da je mama zoboravila kako to izgleda :D :D

Sjede Mujo i Haso u kafani i razgovaraju o svemu i svačemu.Nakon par piva, Mujo se nasmije i kaže Hasi: – Bolan Haso, znaš što sam juče čitao u novinama? Haso zna da mujo i čitanje dva različita pojma pa će: – Jok, reci!
Mujo se poče smijati i kroz smijeh kaže: – Kažu da prosječni Bosanac ima 8 seksualnih iskustava prije braka!
Eh …. dobro je to bilo … Haso vrti glavom, ne vjeruje šta je Mujo reka’o pa će: – Bogami, Mujo, neko se dobro naje*o u moje ime!!

Došao Mujo na audiciju za snimanje nove verzije Tarzana. Stane pred komisiju i oni ga počnu ispitivati: -Znate li plivati kraul kao pravi Tarzan? Mujo: Pa, uz malu pomoć peraja i ostalih pomagala vjerujem da ne biste morali tražit’ moga duplera… – Kako stojite sa skakanjem sa visokih litica? Mujo: Uz nekoliko kaskadera i pokoji padobran mislim da bi ja to izveo… – Gospodine Mujo! Tarzan je imao dugu kosu, a kako vidimo… vi ste ćelavi. Morali bi vam stavit periku? Mujo: Znate, ovaj… hm, ja sam vam alergičan na umjetna vlakna… hm… – Još nam samo preostaje da vidimo kakvi ste sa poznatim Tarzanovim urlikom? Mujo: A joooj, znate, ja vam imam astmu pa kad naprežem grlo onda… ovaj, hm. – Pa dobro, za kog ste vraga ovdje uopće došli!? Mujo: Pa samo da vam kažem da na mene ne računate!!

Mujo i Janez love ribe na jezeru. Zabacili i čekaju… Odjednom riba istovremeno obojici trza. Vuče Janet, vuče Mujo.
Uspiju izvući ribu, kad ono obe udice se zakačile za ribu. -Moja povika Mujo -A, ne ja sam prihajal prvi kaže Slovenac. Guraju se oni i nikako da se dogovore. Kaže Mujo Janezu: -Jarane, može ovako: -Idemo na udarac ko slabije udari gubi ribu, može? Pristane Janez, a Mujo mu kaže : -Ja prvi udaram! Odvali Mujo Janeza. Janez sve zvijezdice broji. Dođe malo sebi pa kaže : -E, sad ja! -Ma neću, eto ti riba je*ala te ona kaže Mujo i ode.

Psihijatar u dvorani drži javno predavanje o svojoj teoriji -Organski nedostaci- pa kaže: -Da bi nadoknadili svoje nedostatke, ljudi se često trude da ih kompenzuju upravo suprotnim težnjama. Tako, na primjer, slabići se trude da postanu vrhunske atlete, oni koji mucaju baš bi želeli da postanu dobri govornici, osobe sa slabim vidom teže da postanu umetnici u slikarstvu i dr… Najednom, njegovo zdušno predavanje prekinu nečiji glas iz publike: -Izvinite, doktore, a da li to znači da i oni koji su malo ćaknuti silno žele da postanu psihijatri?

Nastavnik Istorije dolazi nervozan na čas, nervozno baca dnevnik i kaže Perici da izađe da odgovara. Izlazi Perica lagano, vidi šta mu se sprema… Postavlja mu nastavnik pitanje, a Perica samo sliježe ramenima. Postavlja mu drugo pitanje Perica opet isto. Onako ljut nastavnik poče da galami na Pericu: -Znaš li ti da je Abraham Linkoln u tvojim godinama bio odličan učenik? A Perica ne želi ostati dužan nastavniku i kaže mu: -A znate li vi,nastavniče da je Abraham Linkoln u Vašim godinama bio Presjednik Amerike??

Mujo i Haso na odmoru u Njujorku zapili se malo u jednom klubu i u sitne sate se vraćaju u hotel, kad ugledaju iz jednog kontejnera vire ženske noge. Priđu oni bliže da vide što je unutra, kad tamo mrtva plavuša u kontejneru. Gleda Mujo i vrti glavom: -Ccc… moj Haso, što ovi Amerikanci bacaju – ovo se u Bosni moglo gu**ti još bar deset godina.

Ulazi muž bijesan u spavaću sobu ,gleda svoju golu ženu , otvara ormar a u ormaru goli muškarac nešto malo manji od njega … okreće se prema ženi : – Ženo !!!! ko je ovo ??????? Žena spušta glavu i kaže : – Dušo … to je Marko .
Čovjek izvlači Marka iz ormara , isprebija ga i izbacuje napolje . Dan drugi : Ulazi muž , otvara ormar , izvlači Marka , prebija ga i izbacuje napolje ! Dan treći : Utrčava muž u spavaću sobu , žena gola , otvara ormar a u ormaru ogromni , mišićavi muškarac . Muž se okreće ka ženi : – Ženo … a gdje je Marko???


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com