Subota , 15 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Izgleda, belaj na vidiku :D :D

Izgleda, belaj na vidiku :D :D

 

Učiteljica dala djeci na času da zajednički u grupama rade maketu škole. Nadgleda učiteljica kako djeca rade i primjećuje da jedino Perica ništa ne radi i samo se izmotava. Učiteljica: Perice ko je najveća ljenština u razredu?Perica sliježe ramenima i kaže da ne zna!! Učiteljica već malo ljuto ga ponovo upita: Kako ne znaš, ko samo gleda šta drugi rade? A Perica će ko iz topa:- A pa to je učiteljica!!!

 

Crkvena:-Brak je religijski čin, u kojem dobijemo jednog razapetog više i jednu djevicu manje.  Pravna: -Brak je doživotna robija u kojoj osuđeni može biti oslobođen samo zbog lošeg vladanja.  Životna: -Nijedna žena ne dobije ono čemu se nada, nijedan muškarac se ne nada onome što dobija.  Matematička: -Suma gnjavaže, oduzimanje slobode, množenje odgovornosti, dijelenje ljubav.  Pondrealna: -Najbrži način da se udebljaš.  Vojna: -Jedini rat u kojem spavamo s naprijateljem.  Filozofska:-Brak je mijesto gdje se uzajamo dijele i rješavaju problemi, koje doduše,
ne bismo ni imali da nismo oženjeni.

 

Pitala učiteljica malog Pericu koliko mu je star otac. Perica joj odgovori: Moj otac ima 10 godina. Učiteljici ništa nije jasno: -Kako 10 kad i ti imaš 10 godina.??? Perica: -Pa on je učiteljice posto otac kad sam se ja rodio.

 

Pita učiteljica Pericu: Perice, šta nam daje kokoška? – Јаja. Bravo. A šta drugo? – Јоš jaja. Dobro, a na čemu ti spavaš?– Na krevetu.  А šta ti je pod glavom? – Ruke. Hmm… Da probamo drukčije. Na čemu spava tvoj otac? – Na mami. А kad ti mama nije tu? – Na komšinici. А kad nema komšinice? – Тad nema ni tate. Jaooo… Ajmo ovako, na čemu spava tvoj deda? – Na krevetu. I šta stavlja pod glavu? – Јаstuk. Ako udarimo jastuk, šta dobijemo? – Prašinu! А ako ga udarimo jače? – Vaške!  А акo uzmeš nož i isečeš jastuk, šta dobiješ? – Šamar od dede! Dobro, šamar, šta još? – Perje. Еее, konačno! I znači, šta nam daje kokoška? – Pa rekao sam vam – jaja!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

SORAJA DALA PRIJATELJICI DA JU DIRA PO GR*DIMA

Na snimci se vidi kako se prijateljica starlete izvija i miluje po grudima te u …

Powered by moviekillers.com