Subota , 15 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Istinske razlike između muškaraca i žena (dama)

Istinske razlike između muškaraca i žena (dama)

Ne trebate biti genije da shvatite da su momci i devojke drugačiji. Kao što je rekao neki guru za veze, muškarci su sa Marsa, a žene su sa Venere.Da, da, kako god. Slušajte, u našoj je prirodi da se zabavimo i preteramo u ovim razlikam, ali hajde da pokušamo to da ispravimo: uostalom, sve je u zabavi.

1. To su pravila Univerzuma, istina!

2. Oboje imaju svoje verzije raskida.

3. Kako muškarci i devojke odmeraju jedni druge…

4. Razlika kada imaju status veze “komplikovano”

5. Bolje pohvalite njenu novu frizuru … Bolje vam je …

 

Dolazi Mujo ujutru polupijan, raščupan, umrljan ružem i puderom. Fata ga gleda, obilazi i ništa joj nije jasno?!. Naučila je da dolazi polupijan ili pijan mortuz, ali ruž i puder izazivaju sumnju. Pita ga Fata: I. koja je tvoja odbrana?? Zašto si takav??? Mujo se pomalo ljulja i kaže Fati: Fato bona, nećeš vjerovati. Vračajući se kući naletim na klovna i potukao sam se s njim i vidi šta mi je uradio!!!

 

Došla Fata kod svoje kone na kaficu. Piju kafu kad će Fata: Joj draga moja, ne znam kako da ti ovo kažem! Mersihi čudno odjednom ponašanje Fate pa joj kaže: De bona, šta je to tako teško pa ne možeš kazati?? -Ma znaš, juče tvoj Haso je prošao pored mene i dobro me je uvrijedio. Pa što je bilo, bona? Jel ti rek’o nešto ružno? A Fata će: Ma šuti, rek’o mi je da sam debela krava!! Mersiha se nasmija i kaže:  Ma ne ljuti se bona, znaš mog Hasu, on je blentav, sve ljude procjenjuje prema vanjskom izgledu!

 

Čas muzičkog. Prozvala učiteljica Pericui pita ga: Perice, znaš li ti ko je Bah? Perica samo sliježe ramenima. –A znaš li ko je Betoven?– Pojma nemam. – kaže Perica ravnodušno.– A Mocart? Ma, pojma nemam!– Dobro Perica, sjedi, dobio si jedinicu.– A znate li vi, učiteljice, ‘ko je Momo ? – pita sad nju Perica. Ne znam.  A Uzeira? Ne znam. A Hamdu?  Nemam pojma. Šta ćemo sada ja ne znam vaše, a vi ne znate moje prijatelje – kaže joj Perica

 

Hvali se brico Sejo mušteriji koju šiša i kaže mu: -Evo dolazi mali Muj’ca i on je najgluplji dječak na svijetu, a sad ćeš vidjeti zašto!!! Uzima brico Sejo nočanicu od 10 km u jednu ruku i kovanicu od 2 km u drugu ruku i pozove Muj’cu -Koje bi htio od ovo dvoje, mali? Mali Muj’ca uzme dvije kovanicu od 2 km i ode… Šta sam ti rekao kaže brico Sejo!! Taj mali mulac nikad neće naučiti!. Odlazi mušterija i vidi Muj’cu kako izlazi iz slastičarne sa sladoledom. -Hej, mali! Mogu te nešto pitati?! Zašto si uzeo kovanicu od 2 km, a ne 10 km!? Mali Muj’ca liže sladoled i kaže mu: Onaj dan kad uzmem 10 km, igra će biti gotova!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

SORAJA DALA PRIJATELJICI DA JU DIRA PO GR*DIMA

Na snimci se vidi kako se prijateljica starlete izvija i miluje po grudima te u …

Powered by moviekillers.com