Utorak , 19 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ipak marketing je najvažniji :D :D

Ipak marketing je najvažniji :D :D

Mujo kupio računar. Prikopčo sebi internet i surfao jedno mjesec dana. Prvo se navukao na porniće, no kad ih je sve pregledao postalo mu dosadno. Po Suljinom savjetu počne igrati poker online. Nakon jedno dva mjeseca sretne ga Haso u kafani i upita: – Mujo, priča se po čaršiji da si se navukao na poker … Šta ti kaže Fata na to? Mujo mu odgovori: -Ma ko Fata, priča stalno da će me ostaviti … Haso zabrinuto upita: Pa što ćeš napraviti? Mujo odmahne glavom: – Ništa, siguran sam da blefira!

 

Čuli cigani da postoji rijeka koju cigani kad preplivaju ne budu više cigani. I tako cigo sa ženom, kćerkom i sinom odluče da to provjere.. Kažu oni : -Hajde da vidimo je li istina? Ide prvi cigo i prepliva. Ide mama i prepliva. Ide sin i prepliva. Kćerka pliva i na pola rijeke se dere: -Tata, tata davim se pomozi. Cigo će na to:-Marš bre, cigančuro jedna!!

 

Otvorila se nova javna kuća. Prolazeći pored nje Muj’ca upita babu Muju: -Babo, šta se radi u ovoj kući? Mujo iznenađen pitanjem pokušava da se snađe pa kaže: Sine, općenito govoreći tamo čovjeku učine dobro. Prošlo par dana i Muj’ca dobio novac za kino da ode s drugarima, ali on onako radoznao odlučio otići potajno u javnu kuću.Dođe do kuće, zvoni i otvara mu začuđena ženska: – Što bi ti želio dječaće? Muj’ca zamuca: -Pa htio bih da mi učinite dobro. Gledajte imam i novac za to! Ljupka ženska uvede Muj’cu u kuću. Odvela ona Muj’cu u kuhinju, narezala tri šnite kruha, namazala maslacem i džemom pa dala Muj’ci. Dolazi Muj’ca kući sretan pa s vrata kaže: – Mama, babo, bio sam u onoj novoj kući! Mujo samo što nije pao sa stolice a Fata iskolači očima. I šta je bilo?… – pitaju šokirani Mujo i Fata. Pa dobro je bilo, dvije sam sredio ali treću sam samo olizao…

 

Godina je 2025, Bosanci su odlučili kreirati svoj vlastiti operativni sistem. Prema neslužbenim izvorima, zvat će se Pendžer 2025. Nakon što su kreirali taj sistem, dali su jednom u to vrijeme Mujagi da ga testira koji mjesec. Poslije nekoliko dana Mujaga ga vraća! Kada su ga pitali zašto?? Mujaga im kaže: Kada ubacim USB-Stick sa zadnje strane, on mi izbaci poruku: -Ne zabijaj mi ga od pozadi! Kada ubacim originalni CD, on kaže: -A frajeru, šta je nestalo pirata?Kad hoću očistiti unutrašnjost kućišta, on kaže: -Ne skidaj me, stidljiv sam!Kada surfam netom i gledam pornografiju, on kaže: Što misliš kad bi ovo tvoja stara vidjela?!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Uhhh, draga ovo čekam danima!!!

Zove Fata Muju: -Alo… -Alo dušo, šta ti je pita Mujo jer vidi ljutito kako …

Powered by moviekillers.com