Petak , 24 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / Hoće da bude prostitutka i odrekla se advokatskog posla

Hoće da bude prostitutka i odrekla se advokatskog posla

Jedna Brazilka okončala je uspješnu advokatsku karijeru kako bi postala prostitutka.“Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim da ne volim. Zato, našla sam način da zarađujem od nečega što volim promovišući svoje seksualne talente i libido. I u braku i u vezama koje sam imala, seks je bio nešto posebno, pa sam odlučila da izostavim tortu, a ostavim samo šlag na vrhu”, kaže Klaudija.

obožava

Claudia de Marchi (34) kaže da sada zarađuje neuporedivo bolje i da mnogo više uživa u poslu.

Ona je napustila posao stručnjaka za ustavni zakon prošle godine i preselila se u Braziliju, gdje naplaćuje nešto manje od 200 dolara za jedan sat svojih usluga.

claudia-696x456

Kaže da je jedan od najvažnijih razloga za ovu životnu promjenu “muška sebičnost” njenog ranijeg posla.

claudia1

Ona objašnjava da je zarađivanje od sopstvenog tijela neki oblik oslobađanja i počela je da bloguje, kako bi pomogla drugim ženama da “zahtijevaju najbolje za sebe u krevetu i izvan kreveta”.

“Vjerujem da feminizam oslobađa, a ne stvara obaveze. Iz ekstremno racionalnog ugla, nema nikakve suprotnosti između toga da ste feministkinja i da pružate seksualno uživanje muškarcu”, kaže ona.

Iako je prostitutka, ona kaže da “ne radi sve za novac”. Ima seks samo sa obrazovanim muškarcima i odbija klijente koji pokazuju da ne poznaju dobro gramatiku ili se ne slažu s njenim političkim uvjerenjima.

Samo ako i ona doživi uzbuđenje, s klijentom ugovara i drugo viđanje.

“Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim da ne volim. Zato, našla sam način da zarađujem od nečega što volim promovišući svoje seksualne talente i libido”, kaže Claudija.

“I u braku i u vezama koje sam imala seks je bio nešto posebno, pa sam odlučila da izostavim tortu, a ostavim samo šlag na vrhu.”

 

Fokus.ba


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Zoološki vrt gdje su ljudi u kavezima, a životinje slobodne

Mnogi od nas imaju divna sjećanja na posjet zoološkom vrtu u našem djetinjstvu…. …. Predivne …

Powered by moviekillers.com