Nedjelja , 21 Oktobar 2018
Početna / Zabava / Slike / Hoće Crnogorac ali pod jednim uslovom :D :D

Hoće Crnogorac ali pod jednim uslovom :D :D

Našli se Crnogorac i ku*va na pustom ostrvu i Crnogorac je kulira nedelju dana.

Posle nedelju dana ova nije mogla više da izdrži i obrati mu se: E ne mogu više da izdržim, zagorela sam… ajde da ti mene lepo poje*eš! Dobro ajde hoću, ali pod jednim uslovom!? Kojim uslovom? Hoću da sutra kad se probudim imaš nacrtane brkove!? I ku*va se čudi, ali pristane i Crnogorac je izj*be, ujutru se budi ova kao po dogovoru ima brkove i Crnogorac kaže: Au brate kakvu sam pi*ku sinoć jebo.

Krenuo Lala u grad, a komšija inače šaljivčina veliki kaže mu da pita Lalinog advokata za onu njegovu stvar. Došao Lala, pokuca i čuje glas s druge strane: -Ko je? -Ta, ja sam Lala!!! Advokat doručkuje pa opet onako punih usta: -Šta ‘oćeš? -Ma ja ništa, ali moj komšija rekao da vas pitam za onu njegovu stvar. Advokat će ljuto: -Reci mu da mu je**em sve po spisku u familiji!!! Lala opet pokuca i pita: -Da oni dođu vamo ili ćeš ti otići tamo??

Policijska patrola već drugi put prolazi ulicom i vidi na trotoaru čovjek čuva tele. Izlazi policajac i kaže mu: -Molim vas, ne smijete u sred grada da držite tele. Čovjek pogleda policajca pa će mu: -Jarane, nije ovo tele?? Policajac iznenađen, pa će: -Ma kako nije valjda ja znam šta je tele!! A čovjek će ponovo: -Ma jarane, ovo je mito, a tele je gore na ispitu!!!

Svađaju se Mujo i Fata. Svađa bučna i na kraju i neki tanjir je završio na zidu. Fata se ljutito spakova i pravac materi… Dolazi Fata mami sva uplakana, žali se kako joj je Mujo svašta rekao i nagovorio i da se neće vračati Muji. Mati ko mati, pokušava da je smiri i kaže joj: -A, šta ti je to rek’o bona? Fata kroz plač joj kaže: – Rek’o mi je da idem kvragu! Mama u čudu pa joj kaže: – I ti došla baš meni, jadna ne bila?

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo i piće i vidi direktor neka lijepa lampa. Uzme lampu i malo protlja da vidi šta piše na njoj, kad ono oblaćak dima i izlazi duh. Zahvaljuje se duh što je oslobođen pa kaže da imaju po jednu želju. Službenica navalila prvo njoj da se želja ispuni. Pristane direktor i prodavačica, a službenica zaželi da bude na Karibima -Pufff- I nestade službenica. Prodavačica navalila da ona bude druga i zaželi da je prebaci na Sejšele, da se kupa i odmara. -Pufff- Na red dođe direktor. Konta on šta da zaželi ali ne može bez službenice i praodavačice, dosadno mu, pa kaže duhu: -Ma, želim da mi ovo dvoje vratiš u firmu poslije ručka. Pouka: Kad se želje ispunjavaju uvijek pusti da direktor prvi bira.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Polako, nikada ne sudite o ljudima na prvi pogled!!!

Brat moje prijateljice je video moju sliku kod nje u telefonu i….poslao mi zahtev za prijateljstvo …

Powered by moviekillers.com