Petak , 17 August 2018
Početna / Zabava / Slike / Haso jarane, Italijani su tako nekulturan narod!!! :(

Haso jarane, Italijani su tako nekulturan narod!!! :(

Vratio se Mujo iz Italije i priča Hasi: – Jbt, Haso, što su Italijani nekulturan narod?– Kako to misliš? – Pa, samo se okreću za ženama i dobacuju ”ka*a mia, ka*a mia.” – Šta je u tome loše?- pita ga Haso.  – Kako bolan šta je loše?! pa jarane  KA**M i ja ali se ne ku*čim po selu!

 

Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša,kojeg je ubila spremačica. Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima: – Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim u zube šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dolje da mi se otvori apetit. Ruski otpije pola boce votke i uzvrati: – Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kavu da me ujutro bolje razbudi. Bosanski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže: – Nemam vremena slušati ovakve gluposti, idem kući jebat mačku!

UN-ovac (Englez) dosao u nedjelju na trznicu u Foci. Na prvom standu pita prodavacicu: – What’s this? P: Jagode. UN: Ha ha, in England strawberries much, much bigger. Ode dalje, ponosno se smjeseci. Na susjednom standu: UN: What’s this? P: Jabuke. UN: Ha ha ha, in England apples much, much bigger. Ode dalje pun sebe. Dodje sada do treceg standa kod Muje koji je prodavao lubenice. UN: What’s this? Mujo: Ribizl, picka ti materina!!!

Poklonio Haso Husi papagaja i ovaj ga donese kući i stavi u kavez. Sutradan dodje Huso s posla, a papagaj će iz kaveza: – “Huso, jebem ti mater”. Huso se iznenadi, ali nista.” Drugi dan dolazi on s posla kad papagaj opet: – “Huso, jebem ti mater”. Misli Huso jebo majku papagajsku jos nije zaboravio. Treći dan isto i Huso nazove Hasu isprica mu sve, kad ce Haso: – “Uzmi ga bolan u vreću, pa ga dobro zavintaj, ne bi l’ mu to kako izbio iz glave.” Stavi Huso papagaja u vreću pa vintaj, vintaj, vintaj i izvadi ga iz vreće kad progovara papagaj: – “Huso jebem ti sto majki.”

Razbolila se Mujina kobila. Vodio je Mujo veterinaru al’ lijeka nema. Kad ti jednog dana sreo Hasu i upita ga: – “Šta bi moglo pomoči mojoj kobili?” A Haso mu odgovori: – “Mujo brate, ako mi moreš vjerovati, samo je pojebat treba i ona je zdrava.” – “Me bježi ti si lud”, reće ti Mujo njemu i ode da traži lijek. Nakon nekoliko dana kad je probo sve, a nista nije pomoglo, odluči se Mujo da pukne kobilu. Kad ju je pojebo ustade kobila na noge i pravo napolje trči, skače, a Mujo u sebi: – “Eh moj bože, da sam znao da joj je do jebačine sad bi meni i otac i mati bili živi…”


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Život sa djecom, očekivanja i realnost :D

Ne postoji veći dar za sebe nego imati dijete. Mnogi se možda ne slažu s …

Powered by moviekillers.com