Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Gluvonjem kupuje kondome :D :D :D

Gluvonjem kupuje kondome :D :D :D

Dolazi gluvonjem čovjek u apoteku da kupi sebi kondome….Ne zna kako da objasni šta želi pa izvadi pe**s i stavi pored 20 eura. Gleda apotekar pa i on na to stavi još 20 eura izvadi svoj pe**s i stavi ga pored eura. nakon nekoliko sekundi uzme 40 eura stavi ih u džep. Gluvonjemom ništa nije jasno i vidno ljut poče ruakam da gestakuliše. Apotekar ga smiri i kaže mu:  -Gledaj!! ako ne znaš podnijeti poraz, nisi trebao doći i kladiti se!!!

 

Muškarac i žena koji se nikada ranije nisu sreli, koji su oboje već bili venčani, našli su se nekom greškom u istom spavaćem kupeu trans-kontinentalnog voza. Oboma je bilo nelagodno u početku, ali su ubrzo zaspali umorni, on na gornjem krevetu, a ona na donjem. Negde oko 1 ujutro on se nagne, pažljivo probudi ženu i šapnu: – Gospođo, izvinite što vas budim, dali biste mogli da mi dodate rezervno ćebe is ormana? Strašno mi je zima. – Imam bolju ideju, – odgovori ona – samo za noćas, da se pravimo kao da smo venčani.- Ohoho, to je fantastična ideja!- Odlično. – odgovori ona.- Pomeri dupe i uzmi sam svoje prokleto ćebe!

Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo da kažu kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo.Verenica: – Jao, kad me je video rekao je: ženim te odmah i navalio!Ljubavnica: – Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je da radi i navalio.Domaćica: – Ja obukla sve crno seksi, stojim pored vratima, a muž otvori vrata, gleda i kaže: ”Betmene, šta je za večeru?

– Dragi da li bi me voleo da sam ružna? – Sigurno da bi te voleo, žena si mi. – A da imam ravne tabane i krive noge pa da se gegam kao patka? – I tada bih te isto voleo. – A da sam mršava,da mi se rebra mogu prebrojati?- Voleo bih te i da ti se rebra mogu prebrojati.- A da sam zrikava, da škiljim? – Opet bih te voleo. – A da sam slučajno grbava i maljava? – Voleo bih te i grbavu i maljavu. – Znala sam. Pre sam samo sumnjala, ali sada znam sigurno. Sve ti se sviđaju. ŠVALERČINO !

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač :  – Koliko imaš godina?  – Sedam – Kada bude došao kondukter , reci da imaš šest.  – Zašto? – Pustiće te besplatno  Dolazi kondukter i pita ga : – Koliko imaš godina ? – Šest! – A kad puniš sedam? – Čim izađem iz autobusa. Perica se vraca iz skole i u autobusu pjeva! -Da je moj tata bio konj ja bih bio malo ždrebe. Vozac autobusa se malo iznevirao. Perica nastavlja: -Da je moja mama kobila ja bih bio malo ždrebe. Vozac autobusa ce na to: – Da ti je mama ku*va, a tata pe*er sta bi bio ti? -Ja bi bio vozac autobusa!

.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com