Petak , 24 Maj 2019
Početna / Zabava / Slike / Gastozz pobjednik Parova: Bogatiji za 70.000 eura!

Gastozz pobjednik Parova: Bogatiji za 70.000 eura!

Nakon 10 mjeseci završila se i 6. po redu sezona “Parova”. Pobjedu u ovom rijalitiju na kraju je odnio Nenad Marinković Gastoz, koji je osvojio novčanu nagradu od 70.000 eura. Superfinale rijalitija “Parovi” je završeno, a za glavnu nagradu takmičilo se 13 učesnika.

Poslednja dva takmičara bili su Gastoz i Dalila, ali je stari učesnik ipak dobio više glasova publike.

00.55 Vilu “Parova” napušta takmičar koji je osvojio 3. mesto, a to je Dejan Dragojević.

“Ušao sam sa ciljem da kupim stan, ali tu odluku ne bih doneo da nije jedne osobe, sa kojom sam želeo da ostvarim sve, da imam porodicu, rodim decu. Najtvrđe je što je osmog objavljeno finale, a osoba zbog koje sam ovo dozvolio sebi, njoj je večeras rođendan. Naida, želim ti sve najlepše, da te Bog čuva i da donosiš pametne odluke. Izvini zbog svega što sam ti priredio”, rekao je Gastoz. Dalila Dragojević ostala je među poslednjih troje superfinalista, a proradile su joj emosije, pa je počela da plače.

“Mrzim ovu situaciju, trebala sam da popijem dva bromazepama. Sada mi je mnogo drugačije nego prošle godine, kao da unapred znam kraj, verujem da će Gastoz biti pobednik, konstantno se uključivala njegova podrška. Ispada da smo mi sami, tek nakon sat vremena smo ugledali tatu, moglo je to i ranije”, izjavila je Dalila.

“Ja sam najveći šoumen, hvala svima što su došli i supruzi što je tu. Postao sam divan momak, završen rijaliti, idem sa suprugom dalje, ona mi je najbitnija na svetu”, izjavio je Mladen.

00.35 Mladen Vuletić je osvojio 4. mesto i napustio je “Parove”.

00.17 Marko Perović i Dejan Dragojević našli su se zajedno na vratima, a ispao je Marko, koji je izašao sa osmehom na licu. Učesnici koji su ostali u vili nazdravili su šampanjcem da bi proslavili što su postali poslednjih 5 superfinalista. “Samo sam bila ono što jesam, a postala sam rijaliti učesnica. Ja sam verovatno svima smešna zato što sam drugačija od njih”, rekla je Sneža nakon izlaska iz vile.

Ivan Marinković dobio je mesto voditelja, što ga je posebno oduševilo. “Drago mi je što sam prošao kroz ovaj rijaliti, ovo je zaista bila jedna psihološka igra”, rekao je on.

23.50 Bojana Ristivojević proglasila je sledećeg takmičara koji napušta rijaliti, a to je Ivan Marinković.  “Neka se moji glasači podele na Dalilu i Gastoza”, rekla je Anamarija.

23.35 U vili se posle preseka nalazilo 8 takmičara, a sada je ispala Anamarija Džambazov, pa je Sneža odolela i ovom preseku glasanja.  “Sneža je pokazala ko je i šta je, treba da pobedi, mi se nadamo i glasamo, sve živo smo prodali samo da pobedi, ali ona ima tri kuće i može da bira”, rekla je Snežina podrška.

“Nikome nisam uzvratio fizički kontakt. Ostaću dosledan ovoj kući, ali ući više neću nikada. Znam koliku podršku imam, da nije realno da sam deveti. Hvala vam što ste me napravili, ovde sam izgubio 9 i po meseci, ovo je smešno za Beograd i Srbiju. Šta će Sneža da vam predstavi? Bolje da pobedi bilo ko drugi”, rekao je Mili nakon što je izašao.

23.21 Urađen je 5. presek, a Milutin Radosavljević Mili je posle Teodore izašao iz rijalitija. Situacija u vili je sve haotičnija.   “Svi koji smo podrška naše dece, smemo da navijamo kao na utakmici, ali ne i da se svađamo. Mislim da će Mili biti među prvih pet, nadam se da će biti malo bolji, jer se trudio od prvog dana”, rekao je Rakac.

U studiju se voditelji prikjučio Rakac, otac Milutina Radosavljevića Milija.  “Sva se tresem. Očekujem kritike od oca, ostaje mi mnogo toga da promenim, radiću na sebi”, rekla je Teodora pre nego što se pozdravila sa porodicom.

“Slagala bih kada bih rekla da nisam razočarana. Zadvoljna sam, ali mislim da sam mogla bolje da se plastiram. Svi moji glasači glasaju za Nenada, jedva čekam da ga vidim van studija, najlepši je”, izjavila je Teodora.

23.07 Vilu je četvrta napustila Teodora, koja je bila jedan od favorita.  “Bila je ovo sjajna sezona, videćemo ko će da pobedi, svi koji su prošli su zaslužili da budu gde jesu. Ivan Marinković i Miljana Kulić su obeležili ovu sezonu i pomerili granice”, rekla je novinarka “Kurira”, Ljilja Stanišić.

“Svi koji su glasali za mene, neka uzmu telefon u ruke i glasaju za Teodoru. Hoću da to bude neko novi. Gastoz će ispuniti svoje ciljeve sam, Dalila i Deki su se ostvarili, najveća nagrada će im biti beba. Teodora se dala cela i želim joj da pobedi”, rekla je ona.

22.50 Zorica Dukić napustila je Parove, a jedina osoba kojoj nije pružila ruku bio je Ivan Marinković.  Presek u “Parovima” napravljen je 3. put, a još jedan takmičar će napustiti vilu.

Tihomir je rekao da je zadovoljan svojim plasmanom, pa i da podržava još 3 takmičara. U međuvremenu u Tihomir se posvađao sa muškarcem iz publike.

22.32 Učesnik Tihomir Filipović napustio je kuću. Urađen je drugi presek glasanja, a još jedan takmičar će napustiti rijaliti “Parova” i izgubiti šansu za glavnu nagradu.  “Ninu volim najviše na svetu i oženiću je čim izađem iz rijalitija. Znate kako će lepo dete da nam bude”, poručio je Mladen Vuletić.

“Nisam ni iz kuće izašla, čekam njega da izađe. Ja sam ga stavila na prvo mesto i postoji šansa da bude prvi, tako ga vidim”, rekla je Nina.

Nina Prlja došla je da podrži svog supruga Mladena Vuletića, čiji je izgled odmah pohvalila. Irma Serjanić je priznala da je njen favorit Anamarija.

U publici se našao i poznati pevač Era Ojdanić koji je u superfinalu podržao Snežu Jovičić i Teodoru Radojičić.  “Ja sam prezadovoljan, velika mi je želja bila da uđem u superfinale. Najviše želim da zagrlim majku i sestru. Najviše podržavam Dejana i Dalilu, pokazali su da ih ta ljubav samo čini jačim”, izjavio je Lakić.

Nikola je poznat svima po burnim vezama, a najzapaženija je bila ona sa Izabelom Alijoski.

22.00 Prvi takmičar koji je izašao iz vile “Parova” je Nikola Lakić.

IZVOR: Kurir.rs


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Komšija Mika ima rješenje za sve :D

Vraća se pijanac sa dočeka sav ispovračan kući i sreće komšiju Miku: “Zdravo komšija, kako …

Powered by moviekillers.com