Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / Fato, Fato uvijek problemi sa tobom :D :D :D

Fato, Fato uvijek problemi sa tobom :D :D :D

Poveo Mujo kravu pod bika. Krene sa njim i Fata. Kad je bik počeo kre*ati kravu, došapnu Muji Fata: -Mujo bolan, i meni se je*be!! A Mujo će ljutito: -Ne znam ja Fato ništa, ja sam samo za kravu ponio pare!!!

 

Mali Muj’ca dolazi iz škole i odmah će:-Babo, babo, mogul’ da te nešto pitam? Mujo ko Mujo ko iz topa: -Samo pitaj sine!!! Muj’ca: -Babo, kako leti avion? Mujo se počeše po glavi pa će: -Ma, odkud ja znam!! Muj’ca će ponovo: – Babo, a kako to da brod ne potone? Mujo će: -Ihhh, odkud ja to znam!!!  Muj’ca već pomalo ljuto će: – A, babo kako radi naš televizor? Mujo će: -E vala i to ti ja ne znam, sine. Prošlo malo vremena pa će Muj’ca: -Babo, da li ja tebi dosađujem kada te nešto pitam? Mujo pun sebe će: -A ne Muj’ce samo ti pitaj, jer ako ne pitaš nikada ništa nećeš znati!!!

Perica se vraća iz škole i odmah pita oca:-Stari šta je to zakon? Otac samouvjereno mu odgovori: -Zakon sam JA sine. A šta je država? ponovo će Perica E, država je tvoja MATI!! Dobro a šta je narod onda? pita ponovo Perica -Narod ste TI i tvoja SESTRA!! Dolazi noć Perica i sestra gladni a večere nema. Ide Perica da potraži mamu, da pita šta će da večeraju. Proviri Perica u spavaću sobu, a sestra ga pita šta rade? -Ma zakon je*e državu, dok narod gladuje!!! odbrusi Perica

Na autobuskoj stanici žena sa detetom čeka autobus. Na stanici stoji i jedan pandur. Dete stalno plače: – Mama, mamaaa, kad će već jednom da dođe taj bus? – Čika pere autobus, sine, strpi se, sad će…. Stoje oni još pola sata. Pandur se šetka, kad će dete ponovo: – Mamaaaa, je l’ čika oprao autobus? – Jeste, sine, samo da ga popravi i dolazi. Čekaju oni još pola sata pa će dete opet: – Pa je l’ ga popravio? – Jeste, sine, još da ga ofarba i eto ga. U tom momentu pandur baci kapu i vikne: – E, SAD JE NAŠAO DA GA FARBA!

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com