Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Đurice, stvarno ne znaš uživati u prirodi!!!

Đurice, stvarno ne znaš uživati u prirodi!!!

 

Cigan i doktor kupili susjedna zemljista, oba iste velicine. Doktor pocne graditi kucu, cigo ga gleda pa pocne graditi istu kucu,doktor polozi temeljac, cigo polozi temeljac, doktor stavlja kovanu ogradu, kroz dva dana majstori kod cige isto to rade… Za sest mjeseci stoje u ulici dvije potpuno identicne kuce s identicnim dvoristem. Doktor i cigo se sretnu na ulici i pita doktor cigu: “Cuj, kaj ti mislis koliko su vrijedne nase kuce, kad bi ih sad prodavali?” Cigo odgovori:”Tvoja 30, moja 60 milijuna!” Doktor zacudeno:”Zakaj je tvoja vrijedna duplo vise od moje??” “Pa potpuno su iste!” A Cigo ce : “Hehe, moja ima za susjeda doktora, a tvoja cigana…”

Tri plavuše su se prijavile na natječaj za policijskog inspektora. Inspektor izvadi pred njih dokumentaciju i izvuče fotografiju zatvorenika. -Kako bi radile u policiji morate znati dobro procijeniti osobu, uočiti sve mane i nepravilnosti, samo prema fotografiji osobe, reče i pokaže fotografiju prvoj i povuče je nakon par sekundi. -U redu. Jeste li uočili išta neobično na licu ove osobe?? Prva plavuša gotovo istog trena reče:-Naravno. Čovjek ima samo jedno oko!? Inspektor odmahne glavom:-Naravno da ima samo jedno oko. Ovo je fotografija lica iz profila. Možete ići. Niste primljeni. Inspektor zatim ponovi postupak sa fotografijom i sa drugom plavušom. -Onda??, reče. -Vidite li vi nešto posebno na ovoj osobi??

Druga plavuša gotovo istog trena reče:-Naravno. Čovjek ima samo jedno uho!? Inspektor se primi za glavu:-Zar niste čuli što sam rekao!? Ovo je fotografija iz profila! Naravno da ima samo jedno uho! I vi možete ići!? Druga plavuša zbunjena ode. Inspektor se okrene trećoj plavuši: – Ovo je vjerojatno gubitak vremena, ali vidite li vi išta posebno na ovoj fotografiji?? Treća plavuša gotovo istog trena reče: – Naravno. Čovjek nosi kontaktne leće!? Inspektor zastane u čudu, namršti se i zagleda se u fotografiju. Zatim uzme dosije i počne ga prelistavati, te na kraju zbunjeno pogleda u preostalu plavušu. – Potpuno ste u pravu! U biografiji mu zaista piše da nosi kontaktne leće! Ni ja nisam bio u stanju to vidjeti na fotografiji! Kako ste vi vidjeli!?? Treća plavuša okrene očima i reče: – Jooj! Pa čovjek ima samo jedno oko i samo jedno uho! Naravno da ne moze nositi naocale!!?


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com