Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Donje rublje često pogrešno nosite!!!

Donje rublje često pogrešno nosite!!!

Da li se ikada nalazite u situaciji u kojoj gledate kako novo donje rublje razmišlja: “Tako je prekrasno! Kupiću odmah!”? Ako jeste, dame, ovaj članak je za vas. Evo najčešćih grešaka koje žene prave prilikom kupovine donjeg rublja. Pogledajte da li se prepoznajete bar jednom.

Nemojte nositi donje rublje ispod čvrstih pantalona ili tankih tepiha svijetle boje. To će stvoriti određenu hrapavost na tkanini, a ljudi će možda primetiti kakav grudnjak nosite. Neujednačena površina vaše odeće može uništiti estetiku svog ukupnog izgleda. Umjesto toga, izaberite glatke, beskrajne grudice. Još jedna odlična opcija je nositi bešavnu bešavnu konturu od žice.

Shapewear

Neke žene stvarno žele izgledati kao devojke na naslovnicama časopisa. U potrazi za savršenim izgledom, kupuju manju veličinu. Zapamtite, ovaj pristup je pogrešan i stvarno štetan za vaše telo. Možete nositi samo obuku od manje od 6 sati. Inače, protok krvi će biti prekinut, pogotovo ako nosite pogrešnu veličinu. Vrlo je važno odabrati glatku oblikovnu olovu u tačnoj veličini.

Veličina grudnjaka

Neke devojke veruju da grudnjak manje veličine može stvoriti efekat većih grudi. Međutim, trebali biste znati da preveliki grudnjak neće odgovarati pravilno i može izazvati bolove u leđima. Ako je premala, to može ometati protok krvi. Zbog toga lekari savetuju da mudro odaberete donje rublje. Remeni dobro postavljenog grudnjaka ne klizaju dole, a oblik grudnjaka ne stisne ništa. Ako želite da vaše grudi izgledaju veće, koristite grudnjake koje imaju sloj podloge ili pjene.
Boja donjeg rublja

Nekad je bio najveći trend nositi crni grudnjak pod belom bluzom. Sada se ova vrsta neusklađenosti smatra neodgovarajućim i neprikladnim. Izaberite donji veš u tkanini za bluze sa tankim tkaninom i bele pantalone.

Homewear

Veruje se da čim se vratite kući, trebate skinuti grudnjak i dati grudi odmor. Međutim, ovo važi samo za one sa manjim veličinama dojke. U svim ostalim slučajevima, ako ne nosite grudnjak kod kuće, vaši ligamenti dojke mogu se istegnuti. Najbolja opcija za domaću opremu je sportski grudnjak. Omogućava vam da koža udiše, drži dojke i ne izaziva neugodnost.

Omiljeni stil gaćica

Mnogo žena voli da nosi pantalone jer izgledaju sjajno i nevidljive su ispod odeće. Thongs se obično rade s sintetičkim tkaninama koje mogu nadražiti osjetljivu kožu i izazvati rast bakterija i iritaciju nekih područja. Izbegavajte da nosite džepove svakog dana ili bar pokušavate da povremeno prelazite na udobnije stilove.

Materijal

Odeća koja je 100% pamuk je vrlo udobna i sigurna za vaše zdravlje, ali se vrlo brzo i rasklapaju. Za tkanine za donji veš, birajte 80% pamuka i 20% elastana.

Upoređivanje gore i dole

Garniture za donje rublje imaju puno dobrih osobina. Prvo, vrh i dno su napravljeni od istog tkanine i savršeno se podudaraju. Drugo, isti obrazac i boja će učiniti vaš izgled harmoničnim i elegantnim.

Svakodnevno donje rublje

Još jedna uobičajena greška koju mnogi ženi donose jeste oblačenje ili svileni donji veš svakog dana. Time ćete se suočiti sa mnogim negativnim posledicama: od lošeg oblika tela do zdravstvenih problema. Savršeno svakodnevno donje rublje je spavanje gaćica. Oni se savršeno uklapaju, izrađeni su od visokokvalitetne tkanine i odgovaraju skoro svim tipovima tijela.
Donje rublje koje odgovara tipu vašeg tela

Za oblik kruške, sa najvećom težinom u donjem dijelu, trebalo bi da nosite jednostavne šortsove ili čipke. Oni će oblikovati vašu tišinu. Žene sa krivinama ili obliku stakla sata mogu uživati u habanju visokih pantalona. Neće se okretati i pružiti savršenu udobnost.

Bokserice za žene i bikinije sa brazilskim briketima mogu vam pomoći da noge učinite vizuelno duže. Ako imate kratke noge, pokušajte da izbegnete boksere i kratke hlače – umesto toga, izaberite nos bikini gnezda Izvor:-Bright Side

 

Mujo i Haso sjede i sjećaju se mladih dana.Mujo: Haso, jsei čuo novost? Nema više vojske za ove mlade!! Haso: A jesam, ma nek smo mi svoje državi dali… Mujo: Ma sjećaš se ono? Neko ode u vojsku a mi mu djevojku čuvamo? Haso: Ma sjećam se kako nebi. Tako si i ti meni Fatu čuvao pa je oženio!! Mujo: Pa šta hoćeš, hoćeš da ti je vratim??Haso: Ma nema potrebe, bolje je ovako kad je samo ponekad posudim….

Pričaju Lala i crnac i pita Lala crnca: – Pa dobro, u čemu je stvar kod vas crnaca da tako dobro radite “one” stvari?”
Crnac odgovara: – Pa stvar je u tome da ga jako nabiješ, a polako izvadiš… Ode Lala kući, kad Sosa u kuhinji nesto sprema… Zadigne joj Lala suknju, jako za*ije i počne polako da vadi, tek će Sosa njemu: – Ta Lalo, mani se tih crnačkih fazona! *

Mujo kupio novog  MERĐU  i odlučio ga isprobati na cesti do Zenice, ali nakon par kilometara zaustavi ga policajac– Dobar dan, voz*li ste tri**est  iznad dopuštenog, moraš  platit kaznu !! samouvjereno će policajac Mujo frajerski izvuče mobitel : – Sa’ćekaj malo, jarane, dok ti ja šefa nazovem! Zove Mujo, zove, al’ se šef policije ne javlja, pa će policajac: – Dobro jarane, džoker zovi ne radi, ostalo ti je pola-pola!

Pericin stariji brat bio strašan švaler.Jednog dana rješio Perica da vidi kako se to radi. Sakrio se on na zadnje sjedište automobila i čeka. Brat sjeda u auto, odvezao se u grad, pokupio neku ribu i odvezo je u šumicu. Kad su stigli tamo pita brat ribu: -“Daš pi*ku, ne daš pi*ku?” -“Ne dam!”-“E, pi*da ti materina, marš napolje, piješke se vraćaš kući!”
Sutradan Perica uzeo trotinet, otišao po drugaricu Milicu. Odvezao je u šumicu i kad su stigli tamo, pita je: -“Daš pi*ku, ne daš pi*ku!?” -“Dam!” -“E, pa pi*da ti materina, evo tebi trotinet, a ja ću piješke da se vraćam kući!!!!”

Učiteljica daje djeci zadatak ko se možesjetiti riječi koje završavaju na TOR a koje nešto jedu. Javlja se mali Miloš i kaže:-Aligator!! -Bravo Miloše Mali Asim kaže: -Predator!! -Odlično Asime. A onda po običaju javlja se i mali Perica:-Vibrator!! Učiteljica se šokira, ubrzo se pribra pa kaže:-Pa Perice jeste da se završava na tor ali ona nažalost ništa ne jede A Perica će: -Pa ja to ne znam ali samo znam da moja mama kaže da jede baterije kao da su džaba.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com