Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Domišljati pljačkaš opljačkao pumpu u Tesliću….

Domišljati pljačkaš opljačkao pumpu u Tesliću….

Nepoznati razbojnik, maskiran u crnu uniformu s kacigom i pancirom, opljačkao je benzinsku pumpu “Nestro petrol” u Tesliću gdje je pod prijetnjom pištoljem od radnika oteo oko 10.000 maraka pazara.

Pljačka se dogodila juče oko dva sata iza ponoći u ulici Svetog Save u Tesliću, a na sreću, radnik na opljačnoj pumpi nije povrijeđen. Sve je snimljeno nadzornim kamerama na kojima se vidi da je pljačka trajala manje od pola minuta, te da je razbojnik bio maskiran kao komandos ili kako u Tesliću u šali prepričavaju poput lika Dartha Vadera iz holivudskog filmskog serijala “Star Wars”, ali bez plašta i svjetlosnog mača.

“Nosio je crnu uniformu sa pancirom, crne vojničke čizme i rukavice. Na glavi je imao crnu kacigu sa potkapom i tamnim skijaškim naočalama. Izgledao je kao Darth Vader. Toliko se maskirao da se čak ne može reći koje mu je boje koža. Na trenutke je čak morao da pomjera skijaške naočale s očiju, valjda da bi nešto vidio”, pojasnio izvoj portala “SrpskaCafe“… Portparol PU Doboj Dragana Kerkez kaže da je o razbojništvu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Doboju. “Niko zasad nije uhapšen ili osumnjičen i preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca”, rekla je Kerkez.  Izvor: Haber

MAŠTOVITE PLJAČKE:  Vozač “Delta banke”-Medijski najatraktivnija i najveća pljačka u Srbiji koja je u martu 2002. godine izazvala emocije građana dogodila se, kada je Milan Koprivica, vozač “Delta banke” odvezao 5,6 miliona evra. On je tog dana dovezao novac ove banke iz Šapca u Beograd, u garažu zgrade “Geneks” u Novom Beogradu. U trenutku kada su dvojica njegovih kolega deo novca odnela u trezor, njemu je “palo na pamet” da pokuša da se odveze sa preostalim novcem, što je i učinio. Dan kasnije je uhapšen, a do tada je potrošio manje od 1.000 evra na hranu, patike, trenerku i ostale sitnice. U troškove od 1.000 evra spada i novac koji je poklonio drugarima.

Presretanje kombija “Jubanke” –Jedna od najvećih pljački novca na točkovima u Srbiji zabeležena je 22. novembra 2000. godine, kad je na autoputu Beograd – Niš, napadnut kombi beogradske “Jubanke”, iz kojeg je odneto 4.100.000 maraka. Transport je obezbeđivalo petoro radnika. U blizini Bubanj potoka, “nisan” je preprečio put kombiju. Dva razbojnika naoružana automatskim oružjem i pištoljimarazoružala su radnike banke i otela im četiri pištolja, mobilni telefon i džakove sa novcem.Opljačkani novac je trebalo da stigne u Makedoniju, a bio je namenjen dotacijama računa ove banke u inostranim bankama.

Napad na GSP -Jedna od najspektakularnijih pljački tokom poslednjih nekoliko godina dogodila se u noći uoči dočeka Nove 2005. godine. Trojica maskiranih razbojnika opljačkala su glavnu zbirnu blagajnu GSP “Beograd”, u Zmaj Jovinoj ulici 41 i otela oko 20 miliona dinara. Pljačkaši su vezali radnika obezbeđenja, dok su blagajnicama naredili da legnu iza pulta, na kojem su brojale novac. Posle toga, napadači su uzeli ključ od metalnog sefa, otvorili ga i uzeli vreću novca, a zatim pobegli u nepoznatom pravcu.

“Policijskim” kolima u krađu –Četiri muškarca u policijskim uniformama, naoružani automatskim oružjem, tri dana pred doček Nove 1999. godine, presreli su vozilo “Ce-marketa”, ispred Doma penzionera na Bežanijskoj kosi. Razbojnici su u zasedi čekali “golf”, u kojem su službenici ovog preduzeća prevozili novac. Otimači su na mesto pljačke stigli u “zastavi 101”, koja je imala obeležja policijskog automobila. Obučeni u policijske uniforme, zbunili su radnike “Ce-marketa”, zatim ih razoružali i odneli četiri vreće sa oko četiri miliona dinara.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Zaigrajmo malo detektiva!!! :D

Ovdje vam donosimo neke koje su izazvale brojne komentare i reakcije… Pogledajte ovu sliku-… Vidite …

Powered by moviekillers.com