Utorak , 20 Novembar 2018
Početna / Kućna medicina / Dijeta / Dodaci hrani koji tope kilograme

Dodaci hrani koji tope kilograme

Ukoliko pripadate skupini žena koja ima poteškoća s težinom, ali i sa odlučnošću da se pridržava pravilne prehrane i redovitog vježbanja, ima rješenja.
dodaci hrani tope kilograme

Zasladite kavu – medom

Tako ćete omiljeni napitak zasladiti prirodnim sladilom, umjesto nezdravim rafiniranim šećerom ili ostalim umjetnim sladilima (saharin i sl.). Neka vas ne zastraši relativno visoka kalorijska vrijednost meda jer, osim što je lako probavljiv i daje energiju, med je vrlo cijenjen antioksidans i potiče metaboličke promjene koje smanjuju želju za slatkim. Med može pomoći u podizanju razine željeza i sniženju razine masnoća u krvi, kao i čišćenju cijelog organizma.

U današnje vrijeme možete kupiti med posebno namijenjen zaslađivanje kave, ali najneutralniji med koji vam neće poremetiti njenu aromu je livadskii (cvjetni) med, koji posjeduje većina kafića.

Začinite juhe, salate, umake i meso crnim paprom

Crni papar ima brojna pozitivna djelovanja na zdravlje organizma, a između ostalog, snažan je antioksidans i bogat prirodnim fenolima koji čiste od slobodnih radikala i potiču metabolizam masti što pridonosi mršavljenju.

Nabavite prirodnu so, posebno ako volite jako slanu hranu

Tipična stolna i kuhinjska sol je kemijski prerađena, a nakon procesa čišćenja, u njoj ostaje natrijev klorid – neprirodan kemijski sastojak stran našem organizmu.Za svaki gram natrijevog klorida koje tijelo ne može apsorbirati, ono koristi 23 puta više vode iz stanice da bi ga neutralizivalo, a preobilno i često konzumiranje takve soli uzrokuje višak tekućine i plinova u ljudskom tkivu, što, između ostalog, dovodi do stvaranja celulita.

Dobar primjer prirodne soli je Himalajska sol.

Kada uočite prve rezultate na vašoj kilaži, uvedite još par zdravih navika, pa onda još nekoliko, tako ćete polako, ali sigurno mijenjati na bolje svoj životni stil i dugoročno riješiti porbleme s težinom.
Izvor:prva.rs

Komentari

Komentari

Pogledaj

Ljubavni horoskop za Bika – kakav je prema partnericama?

Ljubavni horoskop pročitajte prije nego se zaljubite u Bika, a pogotovo ako ga oženite! Ljubavni …

Powered by moviekillers.com