Subota , 23 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Dobar pokušaj ali mama se neda prevariti lako!!

Dobar pokušaj ali mama se neda prevariti lako!!

Doš’o Crnogorac kod ćaleta pa kaže:Stari, ja bi se ženio. Pa ‘ajde onda. I tako on dovede Slovenku. Prvu noć e skine pred njom i pokaže joj ku**c -Mila šta je ovo? -Pa kita odgovori mu ona, a on je odmah istjera iz kuće uz pogrdne riječi. Drugi dan on dovede Srpkinju, skine se pred njom i njoj pokaže svoj ku**c -Mila, kaži šta je ovo? -Pa ku**c, šta bi drugo moglo da bude!? I nju on istjera iz kuće uz pogrdne riječi i onda on dovede Bosanku. Skine se i pred njom i nju isto upita: -Mila, šta je ovo? -Ne znam odgovori mu ona Momak sav radostan što je našao konačno pravu i poštenu ženu pa joj kaže: -Mila ovo je ku**c!! A Bosanka će na to: -ŠTA!! PA TO KUR*A NIJE VIDJELO.

Trebao Mujo da gu*i Šveđankua ona se priprema za seks i počne vaditi kremu i mazati guzu. Potom Mujo sav napaljen vadi lančić i stavlja ga oko svog “malog” -Šta to radiš?? pita ga ona -Slušaj ba, u nas u Bosni kad je klizavo mi metnemo lace kaže joj Mujo…

Vratio se Mujo iz Nemačkepa čuo da se po komšiluku priča da je Haso gu*io Fatu, izgrdi je, a ona će njemu: -Je li tačno kada si otišao u Nemačku da mi nisi ostavio: -šećera, ulja!! -ratluka, rakije!! -Tačno je, pa šta?!! -E pa onda čime sam ga mogla počastiti ja sam ga i počastila….

Mujo uleti sav lud u kafanu i naruči duplu rakiju,pa onda još jednu i tek tad sjedne pa počne pijuckati u miru,
kad Haso sjedne do njega i upita ga: – Jarane, š’a je bilo? Proš’o sam kraj tvoje kuće, čuo sam da se svađaš s Fatom
… kako je to prošlo? Mujo slegne ramenima: – A sl’šaj, dopuzala je do mene na koljenima … Haso zavidno klimne glavom: – Bome, jarane, dobar si! I šta je rekla? Mujo se poklopi ušima: – Izlaz’ ispod kreveta da te neb’ za uši izvukla van!

Žena se vraća kući kasno noću,tiho otvara vrata spavaće sobe, podiže prekrivač sa kreveta i vidi četiri noge,
uzima bejzbol palicu i udara preko prekrivača što jače nekoliko puta, odlazi u kuhinju po piće kad tamo vidi
svog supruga koji joj kaže: -Tvoji roditelji su nam došli u posetu, daosam im naš krevet, nadam se da si ih već
pozdravila.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Neko nauči a neko neće nikada :D :D :D

Voze se Mujo i Haso u malom propelercu, stavite iskopano i dosadan. Muji dosadila tušina, gleda …

Powered by moviekillers.com