Ponedjeljak , 23 Juli 2018
Početna / Zabava / Slike / Ciga i pegla :D :D :D

Ciga i pegla :D :D :D

Cigo pokušao da ukrade peglu iz prodavnice ali ga uhvatiše. Trgovci da se malo našale sa njim pa mu kažu: Ako je na ku*cu izneseš možeš da je nosiš kući. Pokuša  Cigo i uspije. Prođe nekoliko mjeseci  a cigina žena mu se poče žaliti kako je nikako ne je*e. A Cigo će na to: -Ma mani me se ženo vidiš da vježbam za veš mašinu!!!

Vikend, dan prelijep za šetnju… Šeta Fata čaršijom i nosi peglu u ruci. Sretne kolegicu Mersihu sa Habibicom sjede i pijuckaju kaficu. Naravno Fata im se pridruži. Mersihi čudno zašto Fata nosi peglu pa je i upita: -Fato bona, šta će ti pegla?? A Fata će: – Ma jebem ti peglu. Svaki dan kad izađem iz kuće kontam jesam li isključila peglu, nisam isključila peglu!!

Izveo policajac plavušu u diskoteku, a tamo vrućina ubija. Plešu oni tako, kad u jednom trenutku plavuša kaže: -Ah, napokon, pustili su erkondišn! Na to će policajac: -Prava stvar, i ja ih slušam, odlični su…

Mujo se sprema na posao i taman da izađe iz kuće zazvoni telefon. Mujo diže slušalicu: -Alo, ne nije pogriješio si broj jarane. Nakon nekoliko sekundi telefon ponovo zazvoni. -Ne, bolan, rekao sam ti već jednom, ovo nisu informacije o stanju na putovima! Okrene se prema Fati i kaže: -Ma, vidi ti ovo, neki kreten stalno zove i pita da li je put čist!

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Meni je ipak ženski fudbal najdraži :D

Odlučio direktor da odvede službenicu i prodavačicu na ručak. Izađu u egzotičan restoran, naruče jelo …

Powered by moviekillers.com