Utorak , 19 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Ćale, dosta mi je svega, odlazim!!!

Ćale, dosta mi je svega, odlazim!!!

Sjede otac i sin i pita otac svog sina alkoholicara: -Kad bi stavio kantu vode i kantu rakije ispred konja, šta bi konj popio? -Pa vodu, odgovori mu sin Otac: – A sad mi kaži zasto? Sin mu ležerno kaže:
– Pa zato što je KONJ !!!

Razgovaraju u kafani Mujo, Haso i Suljo o tome što će napraviti sa svojim ženama za vrijeme godišnjih odmora. Haso se odmah pohvali: – Ja sam svojoj Mersihi uplatio sedam dana u Termama Ilidža! Suljo se nasmije i kaže: – E, ja ću svoju Habibu poslati na deset dana u toplice u Fojnici! Mujo ih gleda, tužno zavrti glavom i kaže: – Eh, ja nemam para, ja ću se morati sam sek*ati s Fatom!

Razgovaraju tri dame o svojim sinovima. – Mi smo plemenite krvi, i kad moj sin uđe u dvoranu, svi prisutni se dignu i kažu: -O, Vaša Visosti! Druga kaže: -Moj sin je ambasador, kad on dođe na prijem, svi ga oslove sa: ” -O, Vaša ekselencijo! A treća će: -A moj sin je mali, ćaknuti transvestit od sto osamdeset kila, i kad se on pojavi, svi prisutni šapću: -O, moj Bože!

Dovodi čovjek sina poznatom starom mudracu, pa ga pita: -Možeš li podučavati moga sina? Mudrac odmjeri dijete pa mu kaže: -Mogu,ali ćeš morati da mi platiš 50 zlatnika. Čovjek pogleda mudraca pa dijete i kaže mudracu:
-To je preskupo, za 50 zlatnika mogu kupiti konja. Mudrac: će -Idi kupi pa ćeš imati dva.

Putuje pop vozom i rješava ukrštene riječi. Odjednom on počne da se smije i upita mlađeg momka koji je sjedio u kupeu do njega: – Momak, ovo mi se čini zanimljivo, znaš li kako mladići nazivaju zgodne ženske? Ima pet slova, a zadnja tri su ČKA?? Mladić: – Pa to Vam je lako – MAČKA! Pop će na to: – Uh.. Bože mi oprosti, daj mi gumicu, pogriješio sam…

Primjeti policajac maleckog kako se  vješa na tramvaj. Uhvati ga i počne ispitivati -Jel’ bolan što se vješaš za tramvaj, znaš li ti da je to kažnjivo Mali sleže ramenima i kaže mu da mu je bilo malo dosadno. -A jel’ mali gdje ti radi otac? -Moj otac radi u Vladi!! Policajac: -Ma vidim ja fino si ti dijete,uštine ga za obrac, ma slatkiš pravi!! A, šta ti otac radi u Vladi?? -Moj otac je portir!! Policajac: -A mamu li ti, vješaš ze za tramvaj aaaa. Ma sad ću ja tebi pokazati tvog Boga!!!

Slavi medo rođendan i pozove sve životinje na zabavu. Ali prije je rekao da ko ne donese dobar poklon dobija batine. Stiže prvi vuk Medo: Šta si mi donio? Vuk: Televizor! Medo: Ulazi! Druga dolazi lisica: Medo: Šta si mi donijela? Lisica: DVD player! Medo: Ulazi! Dolazi zec: Medo: Šta si mi doieo? Zec: Bombone! Medo: Šta??? Zec:  Pa bombone! Medo ga propusti kroz šape, a zec sav krvav se smije… Medo: Šta se smiješ?!? Zec: Pa, imao sam i čips!

Ulovili medo i zeko zlatnu ribicu, i ribica kaže da će svakom ispuniti 3 želje ako je puste. Medo: -Ja ću prvi, ja sam veći. Hoću da se svi medvjedi u šumi pretvore u medvjedice! Zeko: – Hoću motor.  Medo: – Hoću da sve medvjedice budu lude za mnom! Zeko:  -Imam motor, daj mi i kacigu.  Medo: – Hoću najveći pe*is u šumi! Zeko sjedne na motor, krene polako i iz daljine vikne:  -Neka medo bude peder!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Milijana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu! (FOTO)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji …

Powered by moviekillers.com