Subota , 23 Mart 2019
Početna / Zabava / Slike / Bezobraznici jedni, oni se rugaju Hasi!! :D :D

Bezobraznici jedni, oni se rugaju Hasi!! :D :D

Kaže komšija Husi: “Huso bolan zar ti to ne vidiš. Cijeli komšiluk ti je*e tvoju Fatu.”….

On šuti i ništa na to. Kad eto i Muje i on te iste riječi njemu: “Bolan Huso čuo sam da ti komšiluk je*e Fatu.” A on na to : “Pa jeste našli su nju glupu da je*u!!!. Što mene ne može niko da je*e…”

 

Krenula Crnogorcu žena u bolnicu da se porodi. Crnogorac insistirao da prisustvuje porodjaju pa ga na kraju pustiše u salu. Ali kako je krenuo porodjaj, krv i sve ostalo Crnogorac pade u nesvest. Svi lekari oko njega, reanimiraju ga, žena se porodi sama. Na kraju ga jedva povratiše. Kad je progledao pita šta je dobio.  – “Žensko”, kaže mu lekar.
– “Uh, čoče dobro je samo da nije muško, da se ne namuči na porodjaj, vako ka ja”, reče Crnogorac.

Poslije dužeg i napornog planinarenja, planinar ugleda kučicu. Čudna mu malo ali pokuca. Iz kuće se čuje dječiji glas:
-Ko je? -Da li ti je tata tu? -Ne, nije, izašao je kad je mama došla. -Super, znacč mama ti je tu? -A ne, izašla je kad sam ja došao. Čudno planinaru pa će: -Pa zar vi nikada niste zajedno?? -Jesmo vala skoro smo uvijek zajedno ali ovo je poljski WC.

 

Dođe Bosanac u Crnu Goru. I uzme jedan kamen i ponese sa sobom. I odu Crnogorci da se žale patrijahu. -Patrijaše došo je Bosanac i uzeo nam jedan kamen. -Pa dobro oćete umreti imate vi njih na stotine. I dobro oni odu.
Sada dolazi Bosanac i uzima kolica kamenja. I opet Crnogorci kod patrijaha. -Patrijaše on nam uzo jedna kolica kamenja. -Pa dobro oćete umreti od jednih kolica kamenja. I dobro odu oni. I dodje Bosanac i uzme kamion kamenja. Odu Crnogorci da se žale. -Opet nam je uzeo kamenje ali sad kamion. -Pa dobro nečete umreti od jednog kamiona kamenja. -Pa kad izraste trava ti ćes da je kosiš!

Stambena zgrada u plamenu.Na terasi na petom spratu stoji crnac. Dole, na ulici, vatrogasci su raširili platno.
Razmišlja crnac: – Majku mu, ne znam šta da radim. Skočio bih ja dole, nego se plašim, belci su to; izmaći će mi platno i razbiću se. A opet, ako ostanem ovde, izgoreću. U tom trenutku odozdo se čuje glas vatrogasaca: – Hej Španac, skači već jednom, šta čekaš? Crnac pomisli: – Super, misle da sam Španac. Neće me preći. Skočiću.
I skoči. A vatrogasci viknuše: – Ole! – i izmakoše platno.


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Neko nauči a neko neće nikada :D :D :D

Voze se Mujo i Haso u malom propelercu, stavite iskopano i dosadan. Muji dosadila tušina, gleda …

Powered by moviekillers.com