Subota , 15 Decembar 2018
Početna / Zabava / Slike / Ako se prepoznaš lajkaj ili daj komentar!!

Ako se prepoznaš lajkaj ili daj komentar!!

 

Tv ekipa srela ciganku i žele da naprave reportažu. Pristane ciganka i kažu joj platićemo ali želimo da vidimo kako cigani danas žive. Ciganka u sebi skonta da se malo pohvali i ostavi dobar utisak o tome da cigani danas dobro žive.: Reporterka: Reci ti nama kako se živi? Ciganka joj kaže kaže: Dobro kumo, mi cigani pravo dobro živimo Reporterka: Da vidimo gdje živiš? Odvede ih ona do neke dobro uređene vile, ali gleda krajičkom oka da nema koga u dvorištu. Reporterka: Je l’ to tvoja kuća? Da, da, kumo sve je moje! Reporterka: I Mercedes? Da, da! Odoše iza kuće da malo snime, kad ono, bazen! Reporterka: I ovo tvoje? Jeste kumo, sve što vidiš je moje, mi cigani smo gospoda!! Tad iz bazena izlazi dobro nabildan tip. Reporterka: Ko je ovo? To mi je muž, Taib, vidite kako je dobar!!. Kad iza kuće izlazi pravo zgodna crna dama. Reporterka: -A ko ti je ovo? Pa, kako ko mi je, to sam ja zar ne vidiš!!!

 

Dok su bili još u braku žena je uvijek sumnjičila muža da je vara, ali nikako nije uspijevala da ga uhvati. Ali dođe vrijeme i on umire. Sahranjuje ona muža i oplakuje ga. Dragi moj mužiću, voljela sam te ali eto dođe vrijeme da serastanemo, ali ako si me varao daBogda se toliko puta na onom svijetu okrenuo. Prolaze godine i umire i ona… Dolazi da ga traži ali gdje god dođe nema njenog muža. Naiđe Sveti Petar i kaže ona njemu: Sveti Petre samo mi ti možeš pomoći, tražim svog muža. A kako se zove tvoj muž upita je Sveti Petar? Pa Pera se zove, moj Pera jedini. Aaaa, ti tražiš Peru ventilatora!!!

 

Zaželili se Mujo i Haso prirode, pa odu malo da po šumi odmaraju, dok su bili u šumi ugledaju ima dosta gljiva pa sastave ugodno sa korisnim i naberu gljiva. Spremi Fata gljive i kaže Muji da treba do čaršije i da se vraća za dva tri sata. Gledaju oni gljive i kaže Haso: Znaš Mujo, ja baš nešto nisam siguran jesu li ove sve gljive bile jestive ili možda ima i onih otrovnih… Ma jarane lako ćemo mi to riješiti, izvadi mački dvije kašike spremljenih gljiva. Ako mački pozli, mi ne jedemo. Mačka pojede odmah gljive, i prođe više od pola sata mačka se još uvijek pomalo oblizuje. Eto vidiš jarane dobre su. Uzmu oni ostatak gljiva i u slast pojedu, kad odjednom Haso gurka Muju: Vidi jarane mačke!!! Mujo pogleda mačku, a ona se sklupčala i zadnjim nogama trza. Skoče odmah i hitno do bolnice na ispiranje stomaka. Iscrpljeni i blijedi se vraćaju kod Muje, a Fata ih dočeka na vratima i kaže: Muštuluk Mujo, naša maca se omacila!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Auuu, izgleda pravo ga je naljutila!!! :D :D

Doživjeli Amerikanac, Rus, i Bosanac brodolom, te se nađu se na pustom otoku. –  Pecajući …

Powered by moviekillers.com