Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / Ako imaš :D :D ne treba ti mercedes :D :D

Ako imaš :D :D ne treba ti mercedes :D :D

 

Dala Fata oglas u novine da traži muza ali sa dva … Javio se Mujo na oglas, skontaju se, međutim prve bračne noći Fata otkrije prevaru i pita ga uvrijeđeno: Što mi slaga jadan ne bio, gdje ti je drugi, što me prevari??? Mujo stari prevarant i lažov brzo se snađe i kaže Fati: Ma znaš Fato, moj prijatelj Haso nema nijedan pa sam mu, eto, posudio… haj’ nemoj se ljutiti… I Fata nekako prihvati izgovor…. Odlazi ubrzo Mujo na službeni put i vrača se nakon nekoliko dana,. Fata ga dočeka i dok su pijuckali kaficu Fata mu kaže: E moj Mujo jesi ti blentav! Muji upitnici iznad glave i pita , a što bona Fato?? A Fata će: -Pa blento, što dade Hasi bolji???

 

Vozim se jutros na posao i imam šta da vidim, u traci pored mene žena vozi nov Fokus, vozi preko 80, a nos joj u retrovizoru – šminka se!?? Vratim pogled na put, al’ đavola žena već napola prešla u moju traku ali – ne prestaje da se šminka. Živ se isprepadam ispadne mi mašinica za brijanje na baterije i padne na burek koji mi bio na drugom sjedištu, pa se sve zajedno otkotrlja na pod!!¨Pokušam koljenima da ispravim volan, al’ ispustim mobilni koji padne pravo u kafu koja mi je bila među nogama. Ošurim tako i jaja i kobasicu, plus mi crkne mobilni i prekinem važan razgovor!!! Je**m ti žene vozače što mogu zabrljati…

 

Vraća se Mujo kasno kući. Odjednom ispred kola iskoči crveni patuljak. Mujo jedva zakoči. Izleti iz kola i počne da viče: Jesi li normalan? Šta ćeš na sred puta, mogao sam da te zgazim! Crveni patuljak: Ja sam crveni patuljak, peder sam i jako sam gladan. Mujo ga odmjeri, sažali se i ode do kola. Našao je neki sendvič i dade ga crvenom patuljku pa nastavi da vozi. Prođe desetak kilometara kad opet ispred kola iskoči zeleni patuljak. Mujo već ljut iskoči iz kola ljutitim glasom kaže: Pa jesi li normalan? Šta ćeš na putu, mogao sam da te zgazim! Zeleni patuljak: Ja sam zeleni patuljak, peder sam i jako sam žedan. Mujo onako ljut ode do auta izvadi flašu kisele vode da je zelenom patuljku, pa nastavi da vozi. Cesta prazna nigdje nikoga Mujo razmišlja šta mu se dva puta desilo kad odjednom ispred kola iskoči plavi patuljak. E, sad Mujo već ljut izađe iz auta i kaže:  Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si. Šta još hoćeš? Plavi patuljak: Vozačku, saobraćajnu i vozačku dozvolu molim.

 

 


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com