Nedjelja , 20 Januar 2019
Početna / Zabava / Slike / A, vidi ovaj mišić!! :D :D

A, vidi ovaj mišić!! :D :D

Sretne Haso jarana Muju i vidi ne izgleda mu baš dobro i pozove ga da popiju kaficu i da se malo izjadaju jedan drugom. Mujo, jarane, šta je to s tobom, izgledaš mi nikakav? Mujo odmahne rukom: -Ma, šuti jarane, ne pitaj ništa, živim u smrtnom strahu!! Haso tek sad ništa nije jasno:-Pusti bolan,kakav smrtni strah, šta je bilo? Mujo uzdahne: -Pa vidiš kakva su vremena došla – ne platiš struju – sijeku, ne platiš telefon – sijeku … I kakve to ima veze s tobom , sve imaš i struju i telefon? Mujo slegne ramenima: – Jeb’ga, jarane, nisam platio alimentaciju ima tri mjeseca…pa me strah.

 

Sjede u kafani dva novinara,i razmjenjuju teme uz jutarnju kaficu: -Druže, žene su neviđeni đavoli!! -I,šta? Ti si to tek sad shvatio?! -Ne. Shvatio sam da smo mi muškarci izgubljeni u vremenu i prostoru. I za razliku od njih, ne znamo šta hoćemo! – Otkud ti sad to? – Radio sam danas anketu. – I?? – Na pitanje :-Da li je bolji seks sa mužem ili ljubavnikom, dobio sam odgovore od čak 500 žena! – Iiiiiii??! – Od njih 500,150 je reklo sa mužem, a 350 sa ljubavnikom! – Pa,šta sad sa tim? – Pa,druže,nijedna nije rekla da NE ZNA!!

 

Na pijaci Mujo prodaje jako lijepog psa. Naiđe njegov jaran Haso pa ga pita: -Bolan Mujo zašto prodaješ tako lijepog psa? Mujo: -Ma šuti jarane počeo strašno da laže! Hasi ništa nije jasno??? -Kako bolan pas da laže?! Mujo: -Evo jarane sad se uvjeri odmah. Floki, kako se glasa mačka? Pas:-Vau, vau, vau! Mujo: Eto vidiš jarane, zato ga i prodajem!!

 

Tata Cigo gleda snahu, ne može oči odvojiti, oblizuje se i razmišlja kako bi se ubacio. Smatrajući da njegov Taib još nije sposoban za ozbiljan -posao. Sine, ako nešto treba samo se tati obrati. Ja sam tu da pomognem. Došlo veče, mladenci krenuli u prvu bračnu noć, a Cigo će opet: Sine! Tata će biti ispred vrata, pa ako zapne, viči. Ja sam tu da pomognem. Iz sobe se čuje komešanje i iznenadni sinov glas.Tata! Tata! Ciga kao munja uleti. Šta sine tata treba da uradi? Ma, ova moja ne zna da puši, pa da joj pokažeš!!

 

Žena sjedi u avionu pored popa. -Oče, kaže ona: -Mogu li vas zamoliti za uslugu? Pop: -Rado, ako ću biti u mogućnosti, kćeri moja. -Znate, kupila sam jedan jako skup i posebno dobar aparat za depilaciju, ali on je još nov i sad se bojim da ću na carini morati mnogo platiti. Da li biste ga mogli sakriti ispod svoje odore? Pop: -Mogao bi, kćeri, ali problem jer ja ne mogu lagati. Nego, dajte mi taj aparat, nešto ću već smisliti. -Žena je pomislila: -Ma znam da će uspjeti, i dala mu je aparat. Dolaze na aerodromsku kontrolu i carinik pita sveštenika da li ima nešto za prijaviti? Pop: -Od glave do struka nemam ništa za carinjenje, sine moj! samouvjereno kaže pop.. Pomalo zbunjen carinik upita: -A od struka nadole? Pop: -Tu dole imam jedan aparat za žene, koji još nikada nije upotrebljen. Carinik se glasno nasmja i kaže: -Slijedeći molim…


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

Mačke koje će nasmijati čak i najgrublju osobu

Mačke ne poštuju zakone prirode. Ako to niste znali onda očito ne znate ništa o …

Powered by moviekillers.com