Nedjelja , 17 Februar 2019
Početna / Zabava / Slike / A lijepo je napisao da moli anonimno!! :D :D :D

A lijepo je napisao da moli anonimno!! :D :D :D

Zaskočio Mujo Fatu, moli je da mu ga po*uši, ali ona neće, pa neće!…. Tad Mujo upotrebi zadnji adut: • Fato, to je dobro za tvoje zube! Fata se na to smilova, popuši mu i na kraju ode do ogledala u kupatilu. Vraća se u sobu razočarana i veli: • Mujo, ništa se nije desilo mojim zubima, nisu ni bijelji, ni ljepši, ni sjajniji?? A Mujo će : Pa bona Fato zato si ih sačuvala…

 

Šetka se policajac i obilazi svoj rejon. Ugleda on na jednom drvetu kako cigo veže konpac ko struka. Prilazi drvetu i kaže cigi: Čovjeće šta to radiš?? Znaš kume, dosta mi je svega, dosta mi je moje žene i djece i čerrge, hoću da se objesim!!! Dobro, hoćeš da se objesiš, al’ kad već to radiš, ne može se konopac oko stomaka vezati. Kume, prob’o sam ja i oko vrat al’ me steže i guši, pa hoću da ovako pokušam…

 

Čas matematike, djeca nemirna i nikako da ih nastavnica smiri. Naljuti se nastavnica i kaže ljutito: Djeco, sutra će biti pismeni zadatak iz matematike i da niko ne smije izostati i nikakva ljekarska i druga opravdanja neće pomoći. Jel vam jasno… Djeca oborila glave i šute. Perica isto pažljivo sasluša nastavnicu i upita: A šta ako budem iscrpljen od seksa? Nastavnica ga ljutito pogleda jer zna ko je Perica pa mu kaže: Ništa Perice, pisat ćeš drugom rukom!

 

Tv ekipa srela ciganku i žele da naprave reportažu. Pristane ciganka i kažu joj platićemo ali želimo da vidimo kako cigani danas žive. Ciganka u sebi skonta da se malo pohvali i ostavi dobar utisak o tome da cigani danas dobro žive.: Reporterka: Reci ti nama kako se živi? Ciganka joj kaže kaže: Dobro kumo, mi cigani pravo dobro živimo Reporterka: Da vidimo gdje živiš? Odvede ih ona do neke dobro uređene vile, ali gleda krajičkom oka da nema koga u dvorištu. Reporterka: Je l’ to tvoja kuća? Da, da, kumo sve je moje! Reporterka: I Mercedes? Da, da! Odoše iza kuće da malo snime, kad ono, bazen! Reporterka: I ovo tvoje? Jeste kumo, sve što vidiš je moje, mi cigani smo gospoda!! Tad iz bazena izlazi dobro nabildan tip. Reporterka: Ko je ovo? To mi je muž, Taib, vidite kako je dobar!!. Kad iza kuće izlazi pravo zgodna crna dama. Reporterka: -A ko ti je ovo? Pa, kako ko mi je, to sam ja zar ne vidiš!!!

 

Dok su bili još u braku žena je uvijek sumnjičila muža da je vara, ali nikako nije uspijevala da ga uhvati. Ali dođe vrijeme i on umire. Sahranjuje ona muža i oplakuje ga. Dragi moj mužiću, voljela sam te ali eto dođe vrijeme da se rastanemo, ali ako si me varao daBogda se toliko puta na onom svijetu okrenuo. Prolaze godine i umire i ona… Dolazi da ga traži ali gdje god dođe nema njenog muža. Naiđe Sveti Petar i kaže ona njemu: Sveti Petre samo mi ti možeš pomoći, tražim svog muža. A kako se zove tvoj muž upita je Sveti Petar? Pa Pera se zove, moj Pera jedini. Aaaa, ti tražiš Peru ventilatora!!!


Source: zgubidan.com

Komentari

Komentari

Pogledaj

I mi smo ponosni roditelji i mi znamo da volimo.

Ponosni, zabrinjavajući i nježni osjećaji roditelja ne nalaze se samo u ljudskim bićima. Naši četveronožni prijatelji …

Powered by moviekillers.com